02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Bayer Contour Next koppelbare glucosemeter 1 stuks

1 stuks
25,20 28,00
Op voorraad
25,20
-10% **
prijs apotheek: 28,00* Je bespaart: -2,80
Bloedglucosemeter. Hij is voorzien van een smartLIGHT-indicator, waarmee je snel kunt bepalen in welke zone je je bevindt. Dit apparaat is compatibel met de gratis CONTOUR®DIABETES-app.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het Contour®Next bloedglucosecontrolesysteem is ontworpen voor bloedglucosecontroles bij patiënten met diabetes, zowel met als zonder insuline, om patiënten en hun zorgverleners te helpen de effectiviteit van de therapie te controleren door middel van bloedglucosecontrole. Het Contour Next bloedglucosecontrolesysteem is bedoeld voor zelfcontrole door diabetespatiënten en voor controle door gezondheidswerkers van het bloedglucosegehalte in vers veneus en capillair volbloed dat is afgenomen uit de vingertop of de handpalm. Het Contour Next bloedglucosecontrolesysteem is uitsluitend bestemd voor in-vitrodiagnostiek. Het Contour Next bloedglucosecontrolesysteem is niet bestemd voor gebruik bij de diagnose of screening van diabetes, of voor gebruik in de neonatologie. Tests op een andere plaats (palm) mogen alleen worden uitgevoerd in perioden waarin de bloedglucosespiegel niet snel verandert. Contour®Next teststrips zijn bedoeld voor gebruik met de Contour®Next bloedglucosemeter voor de kwantitatieve meting van glucose in veneus en capillair volbloed afgenomen van de vingertop of handpalm. De meter geeft een kwantitatieve meting van glucose in volbloed, variërend van 10 mg/dL tot 600 mg/dL.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bloedglucose meten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zie de handleiding.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Als uw bloedglucosespiegel lager is dan 50 mg/dL, vraag dan onmiddellijk advies aan een arts.
Als uw bloedglucosespiegel hoger is dan 250 mg/dL of het kritieke niveau dat is vastgesteld met uw arts:
1. Was je handen en droog ze goed af.
2. Herhaal de test met een nieuwe teststrip.
Als u een soortgelijk resultaat krijgt, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw arts. Als het bloedglucosegehalte 250 mg/dL of hoger is, controleer dan het ketongehalte.
1 Ernstige ziekte:
Het zelfcontrolesysteem is niet geschikt voor gebruik bij ernstig zieke patiënten
.
Het testen van bloedglucose uit een capillair bloedmonster kan klinisch ongeschikt zijn bij personen met een verminderde perifere bloedstroom. Voorbeelden van klinische condities die de perifere bloedglucosemeting kunnen beïnvloeden zijn shock, ernstige hypotensie en ernstige dehydratatie.
2-4: Raadpleeg uw arts
:- Voordat u doelbereiken instelt op uw meter of in de Contour®Diabetes applicatie.
- Voor het veranderen van behandeling of medicatie op basis van testresultaten.
- Om uit te zoeken of een alternatieve locatie test (AST) geschikt is.
- Voordat je andere medische beslissingen neemt.
Mogelijke biologische gevaren
:- Was altijd uw handen met water en zeep en droog ze grondig af voor en na het testen, het hanteren van de meter, het prikapparaat of de teststrips
.

- Alle systemen voor bloedglucosecontrole worden als biologisch gevaarlijk beschouwd. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg of personen die dit bloedglucosecontrolesysteem bij verschillende patiënten gebruiken, dienen de procedures van hun instelling voor de beheersing van biohazardige besmetting te volgen.
Alle producten of voorwerpen die in contact zijn geweest met menselijk bloed moeten worden beschouwd en behandeld als een mogelijke bron van overdracht van besmettelijke ziekten, zelfs na reiniging. De gebruiker moet de aanbevelingen opvolgen voor de preventie van door bloed overgedragen ziekten in de gezondheidszorg, zoals die zijn vastgesteld voor mogelijk besmettelijke menselijke specimens.
- De bijgeleverde prikhulp is bedoeld voor de zelfcontrole van bloedglucose door één enkele patiënt. Het mag niet op meer dan één persoon worden gebruikt om infectiegevaar te voorkomen.
- Gooi gebruikte teststrips en lancetten weg zoals u ander medisch afval zou weggooien of volg de aanwijzingen van een arts.
- Alle producten die in contact zijn geweest met menselijk bloed moeten worden behandeld als mogelijke bronnen van overdracht van besmettelijke ziekten.
- Buiten bereik van kinderen bewaren. Deze verpakking bevat kleine onderdelen, die verstikking kunnen veroorzaken als ze per ongeluk worden ingeslikt.
- Houd batterijen buiten het bereik van kinderen. Verschillende soorten batterijen zijn giftig. Indien ingeslikt, onmiddellijk een vergiftigingscentrum waarschuwen.Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bayer
Type product Meettoestel
Type materiaal diabetes Startkit
Keyword Bloed, Druivensuiker
Specifiek voor diabetici? available

Laatste reviews en ervaringen met Bayer Contour Next koppelbare glucosemeter

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek