BD Micro-fine+ insulinespuit U100 0,5ml 30G 10x10 stuks

8 reviews
10x10 stuks
23,49 25,81
23,49
-9% **
prijs apotheek: 25,81*
Op voorraad
Steriele insulinespuiten van 0,5ml. Maximum 50 eenheden, instelbaar per eenheid. De naald is 8mm lang en heeft een doorsnede van 0,30mm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

BD-Micro-Fine + insulinespuiten staan garant voor: - Veiligheid: de witte en oranje beschermkap garanderen steriliteit; - Zekerheid: een minimale dode ruimte vermindert de kans op luchtbellen en voorkomt verspilling van insuline; - Precisie: de duidelijke zwarte opdruk vergemakkelijkt het lezen en helpt fouten vermijden; - Comfort: bijna pijnloze injectie dankzij de drie dimensionale geslepen punt en het specifieke glijmiddel;- Gebruiksvriendelijkheid: de rubberen zuiger glijdt soepel door de cilinder, wat bijdraagt tot de precisie van de insulinedosis;- Keuze: verschillende naaldlengtes en verschillende spuitvolumes. Het is belangrijk de inhoud van de spuit te kiezen in overeenstemming met het insulinevolume dat ingespoten moet worden. Steriele spuit voor éénmalig gebruik. Latexvrij.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk BD
Type product Medisch materiaal
Keyword Diabetes
Type medisch materiaal Insulinespuit

Laatste reviews en ervaringen met BD Micro-fine+ insulinespuit U100 0,5ml 30G

ik gebruik deze voor mijn hond met diabetes. Deze spuitjes zijn veel dunner en korter dan die van de dierenarts en dus veel minder ongemak. Ik moet alleen de hoeveelheden omrekenen, omdat de spuitjes van de dierenarts een andere schaalverdeling heeft maar dat is eenvoudig

Danielle

Ze zijn in orde 👍

Nico

Kleine en dunne naalden, perfect voor insuline-injecties op mijn kat.

ornella acard

Zeer goede spuitjes, ik gebruik ze voor mijn hondje 2x daags voor de insuline.

Nico Roelofs

hele fijne spuitjes met een goed scherp en kort naaldje voor mijn hondje die 2 X per dag insuline moet gebruiken

Ella M.

Ik gebruik ze om onze hond insuline te spuiten. Gaat goed en eenvoudig.

Nicolet

Ik gebruik ze om bij de kat insuline te spuiten. Ze heeft helaas een hele stugge huid waardoor ik 2 spuiten per dag moet gebruiken omdat na 1 x spuiten de naald al bot is. (ligt aan de kat) Aangezien mijn kat agressief reageert is een dierenarts spuit die vaak een langere naald heeft moeilijker te gebruiken. Deze naald spuit combinatie met een korte naald werkt heel fijn en ik hoef niet bang te zijn dat ze in een beweging verkeerd geraakt wordt door de naald.

San

Perfect !

Olivier
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek