02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

BD Plastipak Spuit Luer 50ml Zonder Naald 60 stuks

60 stuks
57,87
Op voorraad
57,87
Steriele wegwerpspuit met luer lock van 50ml.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De spuiten zijn vervaardigd van helder polypropyleen. De rubberen zuigkop heeft 2 ringen. Op deze manier is de dichting gewaarborgd. De speciale siliconenring zorgt voor een soepel en regelmatig glijden van de zuiger. De lange punt van de spuit vergemakkelijkt het inbrengen en het verwijderen van de naald. De spuit draagt brede vleugeltjes en heeft een back-stop.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk BD
Type product Medisch materiaal
Type medisch materiaal Spuit

Meest gestelde vragen

over BD Plastipak Spuit Luer 50ml Zonder Naald

Injectiespuiten zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn 2-delige en 3-delige spuiten, het verschil zit in het rubber conus (tip waarop de naald wordt bevestigd) dat er voor zorgt dat de 3-delige spuit soepel en lekvrij beweegt, de 2-delige spuiten hebben geen rubber conus. Indien de spuit een luer-lock systeem heeft, dan is deze voorzien van een schroefdraad-aansluiting dat voorkomt dat de naald loskomt van de spuit. Je hebt ook nog een verschil tussen een centrische en excentrische tip. Bij een centrische tip is de tip in het midden van de injectiespuit gepositioneerd. Bij een excentrische tip is de tip een bepaald aantal millimeter vanuit het midden gepositioneerd.

Het gebruik van steriele spuiten vermindert aanzienlijk het risico op infecties en verzekert een hygiënische verzorging.

Een Luer verbinding bij een spuit is een niet-vergrendelbare aansluiting. Luer-lock is dan weer een vergrendelbare ('locked') aansluiting door middel van een schroefdraad.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met BD Plastipak Spuit Luer 50ml Zonder Naald

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek