02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

BD plastipak spuit zonder naald luer-lock 5ml 1 stuks

1 reviews
1 stuks
0,28
Op voorraad
0,28
Steriele spuit van 5ml met Luer-lock.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk BD
Type product Medisch materiaal
Keyword Medisch onderzoek
Type medisch materiaal Spuit

Meest gestelde vragen

over BD plastipak spuit zonder naald luer-lock 5ml

Bij de keuze van een injectienaald, moet je rekening houden met de afmetingen van de naald: de diameter van de naald en de lengte van de naald. De combinatie van beide afmetingen bepaalt of de naald geschikt is voor intracutaan (in de huid), subcutaan (onder de huid), intraveneus (in de ader) of intramusculair (in het spierweefsel) gebruik. Aangezien er ook een persoonsafhankelijke factor is bij het bepalen van de juiste naald, vraag je best aan je dokter of verpleger welke naald voor jou het meest geschikt is

Luer-lock is een vergrendelbare aansluiting door middel van een schroefdraad. Als er op de verbinding tussen spuit en naald kracht uitgeoefend wordt, dan is de Luer-lock verbinding aanbevolen. Een Luer-lock spuit is de enige spuit die gebruikt mag worden in een spuitpomp.

Je kan met deze spuit op een veilige manier parenteraal vloeistoffen toedienen, infuuscanules doorspoelen en afsluiten, en de doorgankelijkheid van infuuscanules controleren.

Injectiespuiten zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn 2-delige en 3-delige spuiten, het verschil zit in het rubber conus (tip waarop de naald wordt bevestigd) dat er voor zorgt dat de 3-delige spuit soepel en lekvrij beweegt, de 2-delige spuiten hebben geen rubber conus. Indien de spuit een luer-lock systeem heeft, dan is deze voorzien van een schroefdraad-aansluiting dat voorkomt dat de naald loskomt van de spuit. Je hebt ook nog een verschil tussen een centrische en excentrische tip. Bij een centrische tip is de tip in het midden van de injectiespuit gepositioneerd. Bij een excentrische tip is de tip een bepaald aantal millimeter vanuit het midden gepositioneerd.

Het gebruik van steriele spuiten vermindert aanzienlijk het risico op infecties en verzekert een hygiënische verzorging.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met BD plastipak spuit zonder naald luer-lock 5ml

Dit zijn perfecte spuiten. Ze lopen heel soepel en ze zijn van stevig materiaal. De verpakking is makkelijk te openen. De vertrouwde kwaliteit van BD.

Eva
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek