(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Martine uit Paal schreef:
  Super makkelijk en steeds vlotte levering.
  Van achter je laptop kan je snel een bestelling plaatsen tegen een gunstig tarief. Vlotte afhandeling, overzichtelijke website, goede service!
 • Kathleen uit Oudegem schreef:
  Snelle levering, correcte prijs, super service!
  Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Er was echter 1 artikel bij waarbij de vervaldatum reeds volgende maand was. Ik deed hiervoor een mail. Nog geen half uur later kreeg ik al telefoon met de melding dat dit inderdaad niet kon en er werd mij beloofd dat er een nieuw artikel zou worden geleverd. Even later ontving ik een mail met een nieuwe track&trace-code. De volgende dag werd het vervangend artikel geleverd samen met een kleine, doch leuke attentie. Topservice dus, wat mij betreft!
 • Josee uit Westende schreef:
  goedkoop
  goedkoop voor prima produkt

BD Safe-clip naaldenknipper 1 stuks

Reservoir voor gebruikte insulinenaalden te bewaren.

5,26
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
De BD Safe Clip laat individuele personen toe om op een veilige en makkelijke manier hun gebruikte naalden en pennaalden voor insulinespuiten te verwijderen.
De BD Safe Clip dient bewaard te worden in gesloten positie. Het apparaat is voor individueel gebruik en mag niet gedeeld worden met anderen. Kan gebruikt worden voor het afknippen van naalden met een lengte van 4 à 12,7 mm en met een dikte van 28 à 32 G. Kan tot ongeveer 1500 naalden bevatten. De rest van de pennaald, de insulinespuit en de volle safe clip moeten worden weggegooid volgens de plaatselijke richtlijnen voor veilige verwerking van klein gevaarlijk afval. 
MAG NIET gebruikt worden in ziekenhuizen, rustoorden en thuisverpleging waar professionelen het apparaat kunnen gebruiken voor het afknippen van naalden van verschillende patiënten. 
MAG NIET gebruikt worden voor het afknippen van lancetten.
Merk BD
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type medisch materiaal Naaldcontainer
Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!