02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Be-Life B Complex Capsules 60 stuks

2 reviews
Capsules 60 stuks
13,41
promo
van 01/04/2018 tot 01/01/2024 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
13,41
Voedingssupplement op basis van verschillende vitamines B. Draagt bij tot een goede werking van het zenuwgestel en tot een normale huid.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Cholinebitartraat 196 mg, vitamine B3 48 mg, inositol 75 mg, PABA (Para Amino Benzoic Acid) 50 mg, vitamine B5 19,6 mg, vitamine B6 5,13 mg, vitamine B2 4,2 mg, vitamine B1 3,7 mg, vitamine B8 15 µg, vitamine B9 (foliumzuur) 200 µg, vitamine B12 3 µg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Be-Life
Aflevervorm Capsules
Gamma Be-Life Vitaminen
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vitamine B complexen
Bevat Overige, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Man, Veganist, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Mooie huid, Zenuwstelsel
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Be-Life B Complex

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life B Complex

Complex B met een volledige en goed gedoseerde formule, dus minder capsules in te slikken.

evelyne

ik heb verschillende producten hier gekocht en ben zeer te vreten over en zal iedereen het aanraden die nodig hebben daar vlug en goedkoop word geleverd als aan mij lag gaf ik viata geen vijf sterren maar tien want je kan met al je vragen bij hen en word goed geholpen. soms nog beter dan bij dokter

joris
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek