02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Be-Life Be-Energy + Guarana Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
17,55 19,50
Op voorraad
17,55
-10% **
prijs apotheek: 19,50* Je bespaart: -1,95
Voedingssupplement op basis van onder andere magnesium, vitamine C, guarana, en co-enzyme Q10, in de vorm van plantaardige capsules. Draagt bij aan het energiemetabolisme en helpt vermoeidheid te verminderen. Draagt bij aan een goede werking van het zenuwstelsel en van de spieren. Bevat geen gluten, lactose, gist, suiker.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Bij een tekort aan energie, bij intense activiteiten zoals werkoverlast en examenperiodes, bij fysische en intellectuele inspanningen, bij neuromusculaire hypergevoeligheid (krampen), bij spierspanning.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geeft meer energie en een versterkend gevoel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesium bisglycinaat 500 mg, vitamine C 16,5 mg, Zink pidolaat 8,5 mg, Selenium 9,5 mcg, vitamine B3 2,7 mg, vitamine B6 0,3 mg, guarana extract bio 130 mg (bevat coffeïne), L-taurine 80 mg, L-arginine 80 mg, L-methionine 20 mg, co-enzyme Q10 20 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Be-Life
Aflevervorm Capsules
Gamma Be-Life Complexen
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Spierkrampen, Sporters, Vermoeidheid
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend, Lichamelijke prestatiebevorderend, Verhoogt het uithoudingsvermogen
Bevat Co-enzyme Q10, Guarana, L-arginine, Magnesium, Methionine, Selenium, Taurine, Vitamine B3, Vitamine B6, Vitamine C, Zink
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Werkzaam bestanddeel Ander, Coffeïne
Smaak Zonder smaak
Aangewezen bij Spierkramp
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Energie, Magnesiumsupplement, Spieren, Studenten, Vermoeidheid
Toedieningswijze Oraal
Zonder kleurstoffen? available
Zonder suiker? available
Pijnstillend? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Be-Life Be-Energy + Guarana

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Be-Energy + Guarana

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek