Be-Life Cardiven Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van vitamine, mineralen en Q10 in de vorm van capsules, draagt bij tot een goede hartfunctie en een normale bloeddruk.

prijs apotheek: 21,00
18,90
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Om ongemak ten gevolge van problemen met de hartfunctie en de bloedsomloop te verminderen, bestaat Cardiven uit een unieke combinatie van diverse elementen: magnesium, ginkgo biloba en andere ingrediënten die samen de bloedsomloop stimuleren. Magnesium en vitamine B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Magnesium draagt bij tot: de vermindering van vermoeidheid en moeheid de normale werking van het zenuwstelsel. Seleen draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Hartfunctie en bloeddruk.
1-2 caps per dag.
Magnesium bisglycinaat 250mg, Kalium Citraat 200mg, L-Carnitine tartraat 100mg, Magnesium glycerophosfaat 100mg, Ginkgo biloba 10mg, Bromélaïne 80mg, L-Taurine 50mg, Papaïne 25mg, Co-enzyme Q10 10mg, Selenium 3,5mg, Vitamine B1 62mg, Vitamine B12 1mg, Vitamine B9 (folaat) 92µg.
Merk Be-Life
Aflevervorm Capsules
Gamma Be-Life Complexen
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Bloeddruk

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!