02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Be-Life HydraFlex Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
18,69 21,00
Op voorraad
18,69
-11% **
prijs apotheek: 21,00* Je bespaart: -2,31
Voedingssupplement op basis van collageen type 2, hyaluronzuur, MSM, zwarte peper en kurkuma, in de vorm van plantaardige capsules. Ondersteunt en ontlast stramme of pijnlijke gewrichten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

HydraFlex Complex is gebaseerd op een krachtige synergie tussen verschillende 100% natuurlijke ingrediënten: collageen type 2 voor het verstevigen van het kraakbeen, hyaluronzuur voor een betere smering van de gewrichten, Opti®-MSM, een zwavelverbinding die bijdraagt aan de gezonde conditie van de weefsels en de vorming van collageen, en de essentiële vitaminen C en D, en natuurlijk ook kurkuma, dat al eeuwenlang in Azië wordt gebruikt om het comfort van de gewrichten te garanderen. Dit alles zal u helpen om het plezier van het bewegen soepel en zonder ongemak te behouden of te herwinnen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Smering van de gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

3 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Collageen type 2 250 mg, Hyaluronzuur 100 mg, Rijst* (Oryza sativa) 100 mg, Opti®-MSM (methylsulfonylmethaan) 80 mg, Ca L-ascorbaat (82% Vitamine C) 25 mg, Kurkuma* (kurkuma longa) extract (20x concentraat) 25 mg, Zwarte peper* 0,5 mg, Vit. D3 (Cholecalciferol) 4 mg, Mn-pidolaat 1,5 mg, Capsule: zuurbestendig (plantaardige cellulose + pectine). * Resultaat van ecologische landbouw.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raadpleeg een arts in geval van zwangerschap, bij het innemen van anticoagulantia of bij het overschrijden van de dagelijkse inname in cumulatieve doses.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Be-Life
Aflevervorm Capsules
Gamma Be-Life Complexen
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen Type 2, Hyaluronzuur, Kurkuma, MSM
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life HydraFlex

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek