Beschermend mondmasker 50 stuks

1 reviews
50 stuks
36,38 55,97
Beschermend mondmasker 50 stuks promo
promo
van 31/03/2021 tot 30/04/2021 (of tot einde van voorraad in promotie)
36,38
-35% **
prijs apotheek: 55,97*
Op voorraad
Chirurgisch mondmasker met lussen voor rond de oren en een aansluitstrip voor de neus.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Chirurgische of medische mondmaskers zijn medische hulpmiddelen. Een chirurgisch masker beschermt zowel de gebruiker (van het mondmasker) als zijn contactpersoon tegen deeltjes en eventuele ziekteverwekkers afkomstig van de andere persoon. Op die manier daalt het risico op verspreiding van infecties. Type II mondmaskers bieden een iets hogere bescherming dan type II maskers. Chirurgische mondmaskers bieden bescherming indien de voorzorgsmaatregelen niet gerespecteerd kunnen worden zoals het naleven van hygiënevoorschriften (handen wassen etc), het bewaren van fysieke afstand en het beperken van sociaal contact.Chirurgische maskers moeten in Europa voldoen aan de norm EN14683 en moeten voorzien zijn van een CE-markering op het masker zelf of op de verpakking.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goed Gebruik chirurgisch mondmasker•Was/ontsmet je handen:ovóór het opzetten van je mondmasker;ovóór het afdoen van je mondmasker;ona het afdoen van je mondmasker.•Oriënteer je masker:ode gekleurde zijde van het mondmasker is de buitenkant;ode stijve rand met het metalen boogje is de bovenkant.•Neem het masker vast met de elastiekjes en trek de elastiekjes over je oren.•Zorg voor een nauwe aansluiting ter hoogte van de neus en trek het verder naar beneden over mond en kin.•Raak je mondmasker niet aan tijdens het gebruik.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Type product Medisch materiaal
Type medisch materiaal Chirurgisch mondmasker
Type corona product Mondmaskers
Steriel? not available

Laatste reviews en ervaringen met Beschermend mondmasker

De mondmaskers op zich zijn hopelijk voldoende beschermend. Ze zitten los in de doos i.t.t sommige andere dozen waar mondmaskers per 5 zijn verpakt. De doos stond een beetje open toen ik mijn pakket opendeed bij aankomst. Ze komen uit China. Ik hoop dat ze steriel zijn. Voor de rest zien ze eruit als alle andere comfortmondmaskers.

Nathalie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek