Bio-Kill

Insecten en ander ongedierte kunnen redelijk wat overlast met zich meebrengen. Ben je die vervelende insecten beu? Bio-Kill is een geur- en kleurloze insecticide die muggen, kakkerlakken, vliegen, spinnen, wespen, mieren, motten, teken en vlooien op afstand houdt. De insecticide kan gebruikt worden op alle plaatsen in en rondom de woning en is ook niet schadelijk voor huisdieren. Dankzij zijn efficiëntie en gebruiksgemak is Bio-Kill een van de populairste insecticide sprays in de Benelux.  
 

Toon meer>>
3 resultaten
Sorteren
Bio-Kill Micro-fast plus
 (1)

Kant-en-klaar insecticide tegen alle vliegende en kruipende insecten in de woning, maar ook tegen spinnen en ander ongedierte zoals vlooien, teken, mijten, bedwantsen en ectoparasieten van huisdieren. Werkt snel en langdurig, tot 8 weken of langer en is ook ideaal als mand- en tapijtspray. Maakt geen vlekken en is geurloos.

prijs apotheek: 16,30 *
14,51
-11% online korting **
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 16,30 *

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Kant en klaar insecticide tegen muggen, kakkerlakken, vliegen, spinnen, wespen, wandluizen, mieren, motten, zilvervissen, teken, vlooien enz. Het produkt maakt geen vlekken en is op een waterbasis gemaakt.

9,83
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite

Bio-Kill vogels
 (1)

Kant en klaar insecticide speciaal voor vogels en gevogelte