02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

Biocondil + Mobilityl duopack Tabletten 180+90 stuks

9 reviews
Tabletten 180+90 stuks
67,30 92,19
Op voorraad
67,30
-27% **
prijs apotheek: 92,19* Je bespaart: -24,89
Voedingssupplement in de vorm van een duopack, waaronder: Biocondil: voedingssupplement met glucosamine, chondroïtine en vitamine C in de vorm van tabletten. Draagt bij tot soepele gewrichten + Mobilityl: voedingssupplement met kurkuma in tabletvorm. Draagt bij tot het behoud van de gezondheid, de flexibiliteit en de soepelheid van de gewrichten, en de cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress en de goede werking van het immuunsysteem.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dagelijkse inname:• 2 tabletten Biocondil in één inname met een glas water bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd.• 1 capsule Mobilityl per dag. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bestanddelen per 2 Biocondil filmtabletten: D-glucosaminehydrochloride (schaaldieren) : 1500mg (1250mg glucosamine), Chondroïtinesulfaat: 1200mg. Bestanddelen per Mobilitis Trenker capsule:500mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95®

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Biocondil bevat glucosamine >> raadpleeg uw arts in geval van gelijktijdige inname van cumarine anticoagulantia (vitamine K antagonisten) .
Mobilityl mag niet worden genomen zonder overleg met een arts, door mensen die anticoagulantia nemen of door mensen die lijden aan biliaire obstructie.
Indien je zwanger bent, overleg je best ook even met de arts alvorens je dit begint te nemen.

Biocondil bevat stoffen uit schaaldieren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trenker
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil + Mobilityl duopack

Zeer tevreden over dit product.Ook over de prijs bij jullie .Ik nam ze vroeger 3 maanden en stopte toen 3 maanden maar nu neem ik ze constant door .Het is beter nu

Liliane Gaereminck

Uitstekend zeer goed product en goedkoper dan in de apotheek. Snelle levering en bovendien geeft DPD u de tijd van levering.

Bosmans

Sedert ik het product gebruik heb ik veel minder last van mijn knieën, ben dus heel content

Chris

Gebruik al jaren dit product. Geen last meer van gewrichtspijnen. Ik kan weer volop sporten!

Conny

Op aanraden van de huisarts nemen mijn man en ik het reeds enkele maanden en we zijn zeer tevreden. De pijn in de gewrichten is zo goed als weg en de prijs is zeer gunstig.Bij de plaatselijke apotheek betaal je veel meer. Een goed resultaat en een goede prijs , dus een echte aanrader!

Martine

Zeer goede en snelle service.

Mahieu

Voelen duidelijk het verschil

Fabien Ryckebosch

Artrosebehandeling (vooral duimen),... Reeds minder pijn, na 14 dagen, Snelle levering van Viata, correct en stipt!!!

Paul

Dit is nu eens een echte aanrader voor wie beide producten gebruikt. De prijs/kwaliteit verhouding is super voordelig. Je koopt beide producten als het ware voor de prijs van 1 bij de plaatselijke apotheker.

Alfonso
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek