Biocondil + NC2 Pack NF Capsules & tabletten 180+90 stuks

53 reviews
Capsules & tabletten 180+90 stuks
68,99 99,99
Op voorraad
68,99
prijs apotheek: 99,99* Je bespaart: -31,00
Voedingssupplement met vitamine C, in de vorm van capsules en tabletten die samen dienen genomen te worden. De tabletten bevatten glucosamine en chondroïtine in voldoende hoge doseringen. De capsules bevatten NC2: geeft een significante pijnreductie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Krachtige synergie: stopt de vicieuze cirkel van artrose en geeft het kraakbeen glucosamine en chondroïtine (de onmisbare elementen voor de reconstructie van kraakbeen) in voldoende hoge doseringen. Bewezen effecten: Biocondil: 80 % van de mensen heeft minstens 20 % minder pijn na 6 maanden. Chondroïtine is onmisbaar voor het behoud van het kraakbeenvolume; NC2: geeft een significante pijnreductie van 40 % na 3 maanden en een significante pijnreductie van 62 % na 4 maanden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule NC2 op nuchtere maag + 2 tabletten Biocondil in één inname.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Pil 1: D-glucosamine HCL 1500 mg, chondroïtine SO 4 1200 mg, vitamine C 40 mg Pil 2: 10 mg niet gedenatureerd natief collageen type 2, vitamine C 40 mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocondil
Aflevervorm Capsules & tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Collageen Type 2, Glucosamine, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn, Kraakbeen, Slijtage
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil + NC2 Pack NF

Niet ik maar mijn vrouw kan niet zonder, als ze het een tijdje niet gebruikt heeft heeft ze al problemen. We nemen altijd de Biocondil + NC2 voor drie maanden en eerlijk gezegd struinen we het internet af voor de goedkoopste leverancier en komen keer op keer bij jullie terecht, toppie want het is natuurlijk niet goedkoop!

Jacobus Abbenhuis

Niet ik maar mijn vrouw kan niet zonder, als ze het een tijdje niet gebruikt heeft heeft ze al problemen. We nemen altijd de Biocondil + NC2 voor drie maanden en eerlijk gezegd struinen we het internet af voor de goedkoopste leverancier en komen keer op keer bij jullie terecht, toppie want het is natuurlijk niet goedkoop!

Jacobus Abbenhuis

Biocondil is een fijn product. Mijn gewrichtsklachten zijn echt sterk gereduceerd naar mild. Ik gebruik het met een korte tussenstop inmiddels zo’n jaar of 10 denk ik en het helpt me ook bij goede nagels, huid en een lekkere volle haarbos te behouden.

Lilian

Biocondil + NC2 werd me aangeraden door mijn natuurtherapeut. Ze willden mijn handen opereren, omdat ik mijn duimen niet meer kon buigen en iedere dag rugpijn had. Toen ik Biocondil + NC2 ging gebruiken, hoefde ik niet meer geopereerd te worden. Mijn handen zijn als nieuw en mijn rugpijn is fantastisch afgenomen. Zo blij en dankbaar met dit middel. En jullie zijn een TOP website. Zo klantvriendelijk en correct en een snelle levering. Dank jullie wel!!!!

Marjan

Ik zag zopas mijn review van 2015... nog steeds dagelijks mijn tabletjes en nog steeds tevreden !

Herman

Mijn tweede bestelling met Viata: snelle, betrouwbare levering en de prijs is goed. Ik neem Biocondil op aanraden van mijn orthopeed al jaren en ben er volledig tevreden mee.

Josette

Ook ik gebruik al enkele jaren dit product. Durf eigenlijk niet te stoppen .......wil niet nog meer gewrichtspijnen. De prijs bij VIATA bevalt me prima.

Corrie

Snelle levering en prima prijs. Ik gebruik biocondil al jaren en heb er veel baat bij, mijn orthopeed adviseerde het product en ik ben daar heel blij mee.

Ursula

Biocondil bevalt me uitstekend. Het pijnniveau in mijn gewrichten wordt er echt door verzacht en dat is fijn. Ik krijg er ook sterkere nagels van, heb een volle bos haar en mijn huid blijft er ook voller door, door de aanvulling van het collageen. Ik blijf het gewoon lekker gebruiken, temeer omdat er geen chemische ingrediënten in zitten, zo is me verzekerd.

Lilian

Ik neem Biocondil al jaren op aanbeveling van mijn orthopeed en ben er volledig tevreden mee. Dankzij Viata krijg ik het nu goedkoper. Bedankt voor de snelle leveringsservice!

Josette

Zeer goed product tegen gewrichtspijn.

Francois

The Best.

Omar Cruz

Biocondil en NC2 geweldig, gebruik het al jaren. Viata is fantastische online winkel, snelle levering en mails hoever de status is van de bestelde producten. Viata is in een woord Geweldig!!!

M. van Kessel

Zeer goed product tegen artrose. Een beetje duur..

François

Top product. Strijd tegen artrose. Het duurt een paar weken om te handelen. Verbetering in mijn geval voor rugpijn

Marquant

Enige jaren geleden gebruikte ik Biocondil naar tevredenheid. Door gezonder eten wilde ik proberen zonder Biocondil te leven, echter vijf jaar verder ben ik toch weer begonnen. Gebruik het nu 2,5 week en heel voorzichtig denk ik al iets te merken van de ‘verzachting’ in het pijnniveau. Ik hoop dat het, net als toen, doorzet en ik weer zo goed als pijnloos door het leven kan.

Lilian

Pijnlijke gewrichten merkelijk beter na 3maanden!

Kvh

Een heel goed product

Mia

Neem dit al gedurende een paar jaar het was op advies van de specialist Hij nam deze pillen ook en ik moet toegeven het helpt me heel goed

Myriam

Groenlipmossel werd in de winkel afgeraden, men adviseerde Biocondil + NC2. Inmiddels gebruik ik dit enkele jaren tot volle tevredenheid. Kan nu al jaren een heupoperatie uitstellen. Al snel ben ik bij Viata gaan bestellen. Goedkoper en snel.

Bert van Iersel

Al drie jaar neem ik Glucosamine na operatie aan de knie. Dit is echt wel nodig om het kraakbeen te sparen als met wat ouder aan het worden is. Hoe het helpt en hoeveel het helpt zal men nooit weten maar het is gewoon nodig. Op aanraden van mijn specialist ben ik nu overgegaan op Biocondil + NC2 omdat volgens hem bij glucosamine ook een collageen moet worden ingenomen.

IVO

1e bestelling. Werd door arts aanbevolen voor knieprobleem.

Diane

Ik gebruik het product reeds meerdere jaren en met succes. Dit in combinatie met een goede beweging is de kniepijn onder controle en is het kraken fel verbeterd. De formule met NC2 zorgt ervoor dat ontstekingen vermeden worden.

Ivan

Ik heb gewrichtsproblemen in beide knieën voor een aantal jaren. Dit is nu een jaar geleden dat ik begonnen ben met dit product te nemen en het werkt goed. Ik heb minder pijn in mijn knieën. Alleen uitdaging is om het ritme van 1 tablet op een lege maag en 2 op een volle maag te houden..... maar het is de moeite waard!

Liam

Op lange termijn te gebruiken omdat de gunstige effecten pas na enkele maanden na gebruik merkbaar zijn.

Carine

Zeer goed product. Ik gebruik dit al enkele jaren, in combinatie met veel beweging, op aanraden van mijn dokter. Bovendien prima seevice van Viata !!

Peter

We zijn zeer tevreden over dit product omdat het de pijn in mijn knieën verlicht.

Ulser

Genomen op advies van mijn specialist,veel last van artrose en pijn is merkelijk minder,mijn leven is nu veel aangenamer

Chantal

Een goed product tegen handpijn die de ziekte van Dupuytrin veroorzaakt.

Didier

Na 1 week al opmerkelijk minder pijn in rechter schouder en bovenarm. Ik ben alvast heel tevreden. 1 minpunt is wel de prijs - het product is duur.

Caroline

Verwijdert echt de pijn van artrose en maakt de gewrichten mobieler.

Marie

Zeer goed product, ooit mee begonnen op aanraden van mijn huisarts die het zelf ook gebruikte, zou het nu niet meer kunnen/willen missen ... Waar ik vroeger regelmatig last had van vingers, pols, heupen en ellebogen heb ik dit nu nog max. 2 à 3 keer per jaar.... Ik koop aan bij viata, waarom? Ze zijn meestal de goedkoopste én ze leveren het snelst... Das dan duidelijk niet?

Marleen

Ik gebruikte vroeger reeds Biocondil + NC2 Daar ik reeds jaren het product gebruikte , raadde mijn dokter aan om eens een iets anders uit te testen (nl Mobiflex) Na ongeveer 9 maanden Mobiflex gebruiklt te hebben ben ik nu terug met Biocondil + NC2 begonnen , na slechts 3 maanden voel ik me hierbij toch veel beter dan vroeger . maw ik blijf vanaf nu Biocondil gebruiken

Christ'l

Gewrichtspijn is niet volledig onder controle, maar toch grotendeels.

igne

Gebruik dit product een maand voor artrose in het onderste vingerkootje van mijn linker ringvinger, voel nu reeds minder pijn en kan het kootje reeds beter plooien. Gebruik ook vanaf dan kurkuma poeder op alles waar het mogelijk bij het eten. Kan het enkel maar aanbevelen om dit ook te doen.

Eric

Voor mij, prijs kwaliteit, het beste product in zijn soort wat er op de markt is. Ik neem het al jaren .

Roos

Gebruik het product 3 jaren en dit op aanraden van chirurg. Mijn kwaal was coxartrose. Heb uiteindelijk een prothese moeten laten plaatsen. De pijn is nu volledig weg. Een wondermiddel is het zeker niet. Blijf het nog wel gebruiken om mijn andere gewrichten te ondersteunen. Ben 55 jaar.

Jan

Al na een maand vind ik een duidelijke verbetering. Vroeger nam ik NC2 alleen, maar met Biocondil maakt het verschil!

Cindy

Sedert ik Biocondil neem heb ik heel wat minder last van mijn gewrichten, zoals rug en nek en knieën. Wandelingen maken behoort weer bij de mogelijkheden. De pijn is niet meer te vergelijken met vroeger.

Marie-Dominique

Heel goed product voor mijn pijnlijke arthrose vingers.Gewrichten zijn dunner geworden en pijn is weg.Heb getest door product te stoppen,maar pijn kwam duidelijk terug.Product is top!

nancy

Zeer effectief voor gewrichtspijn van kraakbeenoorsprong, betere gewrichtsmobiliteit. Een klein nadeel van Biocondil: de tabletten zijn groot om voor mij in te slikken en je moet er 's avonds 2 innemen, dus ik heb veel moeite om ze elke dag in te nemen...

fabienne

prima produkt, neem dit nu drie maanden in en hep bijna geen pijn meer in mijn voeten. Had hielspoor en normaal elke dag hevige pijn, nu sta ik op en voel er bijna niks meer van, en dit dat ik ook nog meer dan 8 uur rechtsta op mijn werk. Mijn mama van 86 jaar neemt dit al meer dan drie jaar in, heeft vergroeiingen van atrose, en haar de pijn vermindert veel, een aanrader voor jong en oud!!!!!!

Linda

Dit product neem ik nu een jaar of 2 op aanraden van mijn huisarts. Na 2 lumbale herniaoperaties, chronische gewrichtsontstekingen en sinds kort ook beginnende artrose, is dit geen luxe! Een wondermiddel is het niet, maar in combinatie met pijnmedicatie boek ik wel goede resultaten.

Nancy

Product dat me pijnloos laat lopen.

Therese

Ben begonnen met dit produkt ongeveer 1 maand gelden, heb hielspoor...........en echt , de pijn is nu al veel verminderd...........ik doe verder met dit produkt en raad het aan, het helpt echt ............

Linda

Neem dit supliment nu al zes maanden op aanraden van de dokter, het werkt echt, de pijn in de knie is veel verbeterd, kan nu zonder pijn terug de trap af, een aanrader !

Walter

Al een jaar pijnvrij met Biocondil +NC2 na diagnose van artrose aan de heup. (53j.)

Herman

Kan niet zonder. Anders veel rugpijn en pijnlijke heupen en knieen

Jan

ik kreeg in een jaar tijd in sneltreinvaart meer en meer gewrichtspijn (leeftijd 48 jaar). Nu heb ik van pijn acht naar pijn drie, soms zelfs naar één (op een schaal van 10). Na twee maanden dacht ik verschil te gaan merken, na een half jaar wilde ik niet meer zonder.

Lian

reeds enkele jaren gebruikt na een serieuze hernia en gewricht problemen daarna zeer veel beterschap en het is nu zeker weer leefbaar

marc

Eerst Biocondil geprobeert, maar geen resultaat na 6 maanden innemen. Nu neem ik Mobiflex care en het gaat veel beter

Martina

57 jaar en reeds jaren gevoelige handen ter hoogte van de gewrichten. Begin vorig jaar eindigde een winterse motorrit met ernstige gewrichtspijnen, zwellingen, knikkende vingers en verlies van motoriek hetgeen na een half jaar alleen maar erger werd en uitzichtloos leek. Na advies van de arts begonnen met Biocondil. Thans na 15 maanden gebruik van Biocondil evolueert alles (onverhoopt eigenlijk) terug in de goede richting. Volhouden is hier zeker de boodschap.

linda

Na operatie van meniscus ,en omdat ik een flauw kraakbeen heb,moet ik Biocondil+NC2 innemen,en na 1 maand al veel beter,en nu na 3 maand bijna geen pijn meer bij het bewegen en stappen.

Lucrece
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek