Biocondil + USA 300 Capsules & tabletten 180+90 stuks

Voedingssupplement met glucosamine, chondroïtine en vitamine C, voor gezond kraakbeen, in de vorm van tabletten + capsules. Bij gewrichtspijn met als oorzaak, slijtage van het kraakbeen.

prijs apotheek: € 84,00
61,74
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Biocondil
Aflevervorm Capsules & tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Vitamine C
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  mazzola
  07/02/2019
  zeer goed product helpt me veel. Dank u wel Biocondil.
  Philippe H.
  27/05/2018
  Na hevige kniepijn (ik kan niet langer dan een half uur zitten zonder mijn benen te strekken, ik kan niet in de bus zitten zonder op te staan om mijn benen te ontspannen) ben ik begin december 2017 begonnen met een eerste Biocondil-kuur. Na twee weken merkte ik een aanzienlijke verbetering (bijna meer pijn in mijn knieën). Ik heb artrose, meniscus scheuren, etc... na twee maanden stoppen met de behandeling, ik ben net begonnen met een tweede gang van Biocondil, want ik was echt tevreden!
  marleen
  25/02/2018
  Sinds m'n derde rugoperatie aanbevolen door de neurochirug, en zowel ik als m'n echtgenoot ervaren een uitstekende posititieve invloed op soepelheid en pijngebied door dit produkt.
  jet
  11/02/2017
  ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. ik zal dit product blijven kopen.
  MARYLENE
  20/08/2016
  dit supplement werd toegediend aan mijn metgezel door een knieprothesechirurg om te verbeteren en te houden wat weinig kraakbeen er nog is en verlichten van de pijn. Aanbevelen