Biocondil + USA 300 Capsules & tabletten 180+90 stuks

8 reviews
57,12 84,00
57,12
-33% **
prijs apotheek: 84,00*
Op voorraad
Voedingssupplement met glucosamine, chondroïtine en vitamine C, voor gezond kraakbeen, in de vorm van tabletten + capsules. Bij gewrichtspijn met als oorzaak, slijtage van het kraakbeen.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocondil
Aflevervorm Capsules & tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Vitamine C
Keyword Gewrichtspijn, Kraakbeen, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil + USA 300

Helpt echt. Na talloze bezoeken ostéopate en chiropractor kon ik nog amper op mijn fiets stappen. Moest zelf benen opheffen om in de auto te geraken. Heel moeilijk zitten en liggen. Helpt echt. Ik ben weer actief

Karine cooman

Naar aanleiding van de resultaten van een röntgenfoto vele jaren geleden adviseerde mijn arts mij om Biocondil + USA continu in te nemen om een snelle verergering van de slijtage van het kraakbeen in mijn knieën te voorkomen. Ik denk dat ik al een operatie had moeten ondergaan als ik deze behandeling niet had ondergaan.

Katia

Na de eerste drie maanden Biocondil gebruikt te hebben enorme verbetering van constante pijn in knieën ! Blijf het dus nog steeds gebruiken......via Viata.be --> doet wat moet !

Roger

zeer goed product helpt me veel. Dank u wel Biocondil.

mazzola

Na hevige kniepijn (ik kan niet langer dan een half uur zitten zonder mijn benen te strekken, ik kan niet in de bus zitten zonder op te staan om mijn benen te ontspannen) ben ik begin december 2017 begonnen met een eerste Biocondil-kuur. Na twee weken merkte ik een aanzienlijke verbetering (bijna meer pijn in mijn knieën). Ik heb artrose, meniscus scheuren, etc... na twee maanden stoppen met de behandeling, ik ben net begonnen met een tweede gang van Biocondil, want ik was echt tevreden!

Philippe H.

Sinds m'n derde rugoperatie aanbevolen door de neurochirug, en zowel ik als m'n echtgenoot ervaren een uitstekende posititieve invloed op soepelheid en pijngebied door dit produkt.

marleen

ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. ik zal dit product blijven kopen.

jet

dit supplement werd toegediend aan mijn metgezel door een knieprothesechirurg om te verbeteren en te houden wat weinig kraakbeen er nog is en verlichten van de pijn. Aanbevelen

MARYLENE
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek