02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Biocondil + Vitamine C Tabletten 360 stuks

32 reviews
Tabletten 360 stuks
60,99 99,99
Op voorraad
60,99
-40% **
prijs apotheek: 99,99* Je bespaart: -39,00
Voedingssupplement op basis van glucosamine HCL 750 mg in combinatie met chondroïtine 600 mg, met vitamine C. In de vorm van tabletten. Geschikt bij gewrichtspijn met oorzaak slijtage van het kraakbeen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De rol van chondroïtine: Chondroïtine is het glycosaminoglycaan dat het meest overvloedig voorkomt in het menselijk organisme. Het wordt eveneens door de chrondrocyten geproduceerd. • Net zoals glucosamine, helpt chondroïtine om stoffen te produceren die nodig zijn voor de vorming van het kraakbeen (proteoglycanen). • Het beschermt het bestaande kraakbeen ook tegen een vroegtijdige slijtage door de inhibitie van enzymen die het kraakbeen schenden. De inname van een supplement chondroïtine inhibeert de enzymen die het kraakbeen aantasten. Voor de eerste keer heeft een onafhankelijke, dubbelblinde, gerandomiseerde studie, die meer dan 1500 patiënten telt, bewezen dat glucosamineHCL 1500 mg in combinatie met chondroïtine 1200 mg sterk doeltreffend is tegen gewrichtspijnen. Deze studie werd uitgevoerd onder de bevoegdheid van de FDA (Food en Drug Administration) - NIH (National Institute of Health).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zorgt voor het behoud van de flexibiliteit van de gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tabletten: 2 tabletten in één inname per dag met een glas water. Bij stoornissen van de spijsvertering wordt aangeraden om de tabletten in te nemen tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: D-glucosaminehydrochloride 750 mg, chondroïtinesulfaat 600 mg en vitamine C 40mg

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een Belgische productie.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocondil
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn, Kraakbeen, Slijtage
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil + Vitamine C

Goed product, gebruik het al jaren

Louis

Zéér snel geleverd ( in drukke Kerstperiode.) Netjes verpakt en duidelijke bijsluiter.

Walter De Cuyper

Door sport blessures en na 2 meniscus operaties aan beiden knieën , aanbevolen door specialist .... Ik neem het nu al meer dan 10 jaar , en heb geen noemenswaardige klachten meer .

Guy

Mijn man en ik gebruiken het al jaren, met succes. Nu gekocht bij Viata voor een mooie prijs. Ook heel snel geleverd. Dank!

Maria

Mijn vrouw vindt dit medicijn uitstekend en gebruikt het al enkele jaren met succes.

vandecruysw

Ik heb Artrose in mijn handen wat erg pijnlijk is Door t gebruik van Biocondil zijn de klachten veel minder !!Erg tevreden over dit product dus !!

Jolanda Van De Lavoir

Verrassend resultaat met deze toevoeging, ik hoop alleen dat het na verloop van tijd doorgaat. Service en levering, niets om over te klagen.

Claudine

Super product ! Zeker aan te raden 👍🏼

Theo van Lijst

Na verschillende andere producten te hebben geprobeerd, heb ik Biocondil ontdekt en ik ben blij met deze ontdekking want in minder dan 2 weken tijd heeft het mijn pijn goed verminderd, de tabletten zijn een beetje groot om te slikken maar het effect is zo ontlastend dat we hem alles vergeven ;) Eindelijk minder duur dan andere mixen en ik ben van plan om het te houden als een basisbehandeling voor mijn artrose goed ingeburgerd, ik herontdek het plezier van de beweging :)

Y. Lietard

De levering is vlot en snel verlopen. Ik neem het product al enkele jaren en heb goede resultaten.

Rony Van den Bogaert

Prima product, neem ik al jaren op advies van kniechirurg. Goede prijs!

Guy

mijn echtgenoot had een tiental jaren geleden last in zijn knieën. De dokter stelde het product Biocondil voor en sindsdien is de pijn beter en is het plaatsen van een prothese uitgesteld.

Jenny

is zoals verwacht

martien

Ik neem bioncondil +vit c al enkele jaren heb voel mij er heel goed mee en veel minder pijnen, voor mij is het een reuzemiddel

maria

Super product voor mensen die last hebben van kraakbreek problemen. Na 3 maanden begon je het verschil te voelen. Is een aanrader voor iedereen die niet goed weet wat doen bij gewrichtsproblemen. Viata heeft alles snel en correct verzonden. Duidelijke site en prijs!

Amily

Product dat gebruikt wordt door verschillende familieleden die een aanzienlijke verbetering in de behandeling van hun gewrichtspijn opmerken. De kuren zijn sindsdien in volle gang.

Dardenne

Ik heb het besteld voor mijn schoonzus en ze is er goed mee. Ook de prijs 👍. Je hebt er een nieuwe klant bij. Groetjes

Monique Depraetere

na 6 maand duidelijk werking voelbaar, kniepijn verdwenen

Willy Hollevoet

zelf gebruik ik dit produkt al een 8 jaar,had last van mijn gewrichten in de vingers ik kon bv geen klein patatjes meer vasthouden of afschillen ook ondraaglijke steken in de vinger gewrichtjes na ong 1 maand 2tabl p/d innemen waren de klachten helemaal verdwenen,na een ononderbroken lang periode wou ik 100% zekerheid ben gestopt met biocondil en de klachten kwamen terug nu stop ik nooit meer,nu ben ik zeker v/d werking danku biocondil.

wilfried

Ben het product nog maar pas aan het gebruiken voor slijtage aan heupgewricht, ben benieuwd naar het resultaat. Mijn moeder gebruikt het al lang voor de knieën en is tevreden.

Ann

Alles is zoals het moet.

Gerard

Mijn man en ik hebben stijve gewrichten en gewrichtspijn. We gebruiken het product nog niet zo lang, maar er is duidelijk beterschap. Ik kan het iedereen aanraden. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Leen

Heb dit product gekocht voor mijn moeder die veel last heeft van gewrichtspijn. Zij zegt heel er veel baat bij te hebben en heeft veel minder last van pijn.

Jos

Super product, neem het al sinds 1997. Kon geen was meer ophangen of deeg mixen vanwege een blessure na een val. Na drie maanden kon ik alles weer, als ik stop met innemen dan kan ik na enkele maanden niks meer. Dus blijf ik het gewoon innemen, super product

Marina

mijn man en ik gebruiken reeds 7 jaar dit product en wij voelen ons beter dan voordien.er worden in de winkels ook vele andere merken te koop aangeboden maar die hebben niet de juiste samenstelling.

yvonne

Zeer goede prijs gebruik dit al enkele jaren na advies van de huisarts voor mijn kraakbeen tot nu toe geen problemen ermee.

Eric

biocondil op advies van de arts gaan gebruiken en het heeft goed resultaat voor mijn handen . enkele kennissen zijn het op mijn advies gaan gebruiken en heel tevreden . zonder biocondil zou ik o/a geen of moeilijker piano spelen .

Jorine

Mijn echtgenote en ikzelf nemen reeds 7 jaar Biocondil voor onze gewrichten. We nemen steeds de opgegeven dosis volgens de bijsluiter. Onze gewrichten zijn minder pijnlijk.... géén last meer van kniepijnen bij bukken, enz. Wij zijn alleszins 100% overtuigd van de werking van dit produkt op voorwaarde dat je het inneemt op regelmatige basis natuurlijk.

Isidoor

Ik gebruik het middel nog niet zo lang,min of meer verbetering maar ik heb nog steeds pijn. Misschien zal ik een volgende keer proberen met het gecombineerde middel(+ NC2).Volgens de info zou dit pijnverminderend werken. Misschien heb ik een nieuwe heup nodig...

Arne

gebruiken dit voor onze gewrichten! mijn man had vooral krakende knieën!

jacqueline

Eerlijke prijs!

Hetty

Mijn man en ik gebruiken dit product sedert een half jaar en zijn heel tevreden erover, veel minder klachten over nek-en schouderpijn bij mij en bij mijn man veel minder rugklachten, echt aan te bevelen

Ingrid
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek