02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Biocondil + Vitamine C Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
14,79 19,99
Op voorraad
14,79
-27% **
prijs apotheek: 19,99* Je bespaart: -5,20
Voedingssupplement op basis van glucosamine HCL 750 mg in combinatie met chondroïtine 600 mg. In de vorm van tabletten. Geschikt bij gewrichtspijn met oorzaak slijtage van het kraakbeen. Met vitamine C.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen:De rol van chondroïtine: Chondroïtine is een essentieel bestanddeel voor het behoud van de structuur en de functie van de gewrichten. Het is het glycosaminoglycaan dat het meest overvloedig voorkomt in het menselijk organisme. Het wordt eveneens door de chrondrocyten geproduceerd. • Net zoals glucosamine, helpt chondroïtine om stoffen te produceren die nodig zijn voor de vorming van het kraakbeen (proteoglycanen). • Het beschermt het bestaande kraakbeen ook tegen een vroegtijdige slijtage door de inhibitie van enzymen die het kraakbeen schenden. De inname van een supplement chondroïtine stimuleert de productie van het kraakbeen en inhibeert de enzymen die het kraakbeen aantasten. Voor de eerste keer heeft een onafhankelijke, dubbelblinde, gerandomiseerde studie, die meer dan 1500 patiënten telt, bewezen dat glucoasmineHCL 1500 mg in combinatie met chondroïtine 1200 mg sterk doeltreffend is tegen gewrichtspijnen. Deze studie werd uitgevoerd onder de bevoegdheid van de FDA (Food en Drug Administration) - NIH (National Institute of Health).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zorgt voor het behoud van de flexibiliteit van de gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering:Tabletten: 2 tabletten in één inname per dag met een glas water. Bij stoornissen van de spijsvertering wordt aangeraden om de tabletten in te nemen tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: D-glucosaminehydrochloride 750 mg, chondroïtinesulfaat 600 mg en vitamine C 20mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocondil
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn, Kraakbeen, Slijtage
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil + Vitamine C

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek