02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Biocure Intellect LA Student Tabletten 40 stuks

Tabletten 40 stuks
24,20 27,50
Op voorraad
24,20
-12% **
prijs apotheek: 27,50* Je bespaart: -3,30
Voedingssupplement voor jongeren vanaf 12 jaar voor het verbeteren van het geheugen, de concentratie en de cognitieve prestaties. Deze multi-vitaminen geven hun actieve bestanddelen geleidelijk vrij zodat ze langer en krachtiger werken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

  • Biocure® Intellect LA bevat ijzer, twee belangrijke B-vitamines (B3 en B6), Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) en guarana (Paulinia cupana). Een combinatie voor doorzetters.
  • IJzer helpt bij het verminderen van vermoeidheid en ondersteunt een normale verstandelijke (cognitieve) functie, zoals geheugen en concentratie. 
  • Guarana, een plant die reeds bij de Indianen gekend was, bevat de stof cafeïne. 
  • Siberische ginseng is een adaptogeen. Adaptogenen zijn stoffen die het lichaam in evenwicht houden, zelfs onder stressvolle omstandigheden. Siberische ginseng werkt daarom als stressbuffer bij kortstondige stress.
  • Vitamine B3 en B6 dragen bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel.
  • Biocure® Intellect LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Intellect LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Concentratie, geheugen en cognitieve prestaties verbeteren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Jongeren vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag. Studenten vanaf 18 jaar: 2 tabletten per dag. Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine B3 20mg, Vitamine B6 0,7mg, IJzer 10mg, Eleutherococcus senticosus 140mg, Paullinia cupana 100mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocure
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Geheugen verbeteren
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Ginseng, Guarana, IJzer, Vitamine B3, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Keyword Geestelijke inspanning, Geheugen
Grote tabletten not available
Grote verpakking not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biocure Intellect LA Student

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Intellect LA Student

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek