02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Biocure Junior Siroop 180ml

Siroop 180ml
11,64 15,95
Op voorraad
11,64
-27% **
prijs apotheek: 15,95* Je bespaart: -4,31
Voedingssupplement voor kinderen; op basis van multi-vitaminen en echinacea, in de vorm van een siroop. Zonder suiker.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Biocure ® Junior is een evenwichtige combinatie van de belangrijkste onontbeerlijke vitamines met Echinacea. Deze vitaminecombinatie is bestemd als aanvulling op de voeding, vooral bij kinderen met een gebrekkige inname (eenzijdige voeding en massakeuken) of met een verhoogde behoefte (groeiperiode, vermoeidheid en stress). Echinacea stimuleert het afweersysteem en beschermt zo ons lichaam tegen allerlei winterkwaaltjes en andere.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Kinderen van 3 tot 5 jaar: 5 ml per dag; vanaf 5 jaar: 7,5 ml per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actieve bestanddelen: vitamine A 0,33 mg/5 ml (73 %), vitamine B2 1 mg/5 ml (100 %), vitamine B3 (vitamine PP) 8 mg/5 ml (100 %), vitamine B5 3 mg/5 ml (100 %), vitamine B6 0,8 mg/5 ml (100 %), vitamine D 3,3 µg/5 ml (67 %), vitamine E 5 mg/5 ml (67 %), echinacea 80 mg/5 ml. Hulpstoffen: saccharose, water, polysorbaat, kaliumsorbaat, natriumedetaat, tutti-frutti-aroma, stikstof. (%) = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen Siroop 180 ml.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocure
Aflevervorm Siroop
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen, Weerstandsverhogend
Bevat Echinacea, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind
Leeftijdscategorie 3 tot 6 jaar, 6 tot 12 jaar
Smaak Tutti frutti
Keyword Multivitamine, Weerstand
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biocure Junior

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Junior

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek