02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Biocure LA Megatone energy Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
20,66 22,95
Op voorraad
20,66
-10% **
prijs apotheek: 22,95* Je bespaart: -2,29
Voedingssupplement op basis van hoog gedoseerde vitaminen, mineralen en panax ginseng i de vorm van tabletten met verlengde afgifte. Ter ondersteuning van de vitaliteit en alertheid bij periodes van geestelijke en lichamelijke vermoeidheid en stress.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het Ginseng extract ondersteunt het lichaam bij fysieke inspanningen en helpt vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast draagt Ginseng bij tot een optimale mentale en geestelijke activiteit en bevordert de concentratie en coördinatie. Het helpt tevens bij het bevorderen van de vitaliteit en alertheid.

Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie zoals stressbestendigheid. Magnesium draagt daarenboven samen met ijzer bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Biocure® Megatone® Energy is een Long Actionformule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Megatone® Energy werkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geestelijke en lichamelijke vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag, in de voormiddag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine A 800µg, Vitamine B1 3,3mg, Vitamine B2 3,5mg, Vitamine B3 40mg, Vitamine B5 15mg, Vitamine B6 4,2mg, Vitamine B12 2,5µg, Vitamine C 150mg, Vitamine D 5µg, Vitamine E 12mg, Biotine (vit. H) 150µg, Foliumzuur (vit. M) 333µg, Chroom 40µg, IJzer 14mg, Koper 1mg, Magnesium 56,25mg, Mangaan 0,8mg, Molybdeen 50µg, Selenium 55µg, Zink 10mg, Ginseng 50mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocure
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend, Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Mineralencomplex, Panax Ginseng, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biocure LA Megatone energy

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biocure LA Megatone energy

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek