Biocyte BB caps Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van hyaluronzuur, bernagie-olie, ceramiden, bètaglucanen en astaxanthine in de vorm van capsules. Gaat de huid hydrateren, rimpels laten vervagen, onzuiverheden corrigeren en zorgen voor een stralende teint.

prijs apotheek: 34,95
29,71
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Voor een mooie en perfecte huid.
2 capsules per dag, gedurende 3 maanden.
Pour 2 gélules: Huile de Bourrache microencapsulée à 10% de GLA 300 mg, Maltodextrine, Haematocus Pulvialis à 3.5% d'astaxanthine 120mg, Betaglucans 100mg, Acide Hyaluronique 60mg, Extrait de graines de blé dosé en céramides 60mg (dont céramides 30mg), Sulfate de Zinc 27.5mg (dont zinc élément 10 mg, soit 100% des AJR*), Niacine (Vitamine B3)(soit 25% des AJR)* 4 mg, Vitamine E 4mg (soit 33% des AJR)*, Anti-agglomérant: Stéarate de Magnésium, Enveloppe de la gélule: gélatine, colorants (Dioxyde de Titane, Oxyde de Fer).
AJR* Apports Journaliers Recommandés
Merk Biocyte
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Gezonde huid ondersteunen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!