02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

Bioderma-Matricium

Matricium heeft een celvernieuwende, beschermende en hydraterende werking op een beschadigde huid.Bioderma heeft een revolutionair middel ontwikkeld voor het herstel van weefsel, Matricium.
Matricium is een medisch hulpmiddel, en dus geen cosmeticaproduct. Het heeft een wereldwijd patent.

Men heeft ruim 30 jaar huid-biologisch onderzoek verricht naar een middel dat bestaat uit elementen die van nature in de huid aanwezig zijn en die het huidweefsel helpen regeneren. Ook bevordert het de celvernieuwing en zo het natuurlijke herstelproces van de huidweefsels.

In de laboratoria van Bioderma heeft men de samenstelling van kweekmilieus geobserveerd waarmee kunsthuid wordt aangemaakt, die onder andere bestemd is voor huidtransplantaties bij zwaar verbrande mensen.

Matricium is een medisch hulpmiddel en dus geen cosmeticaproduct

Matricium herstelt het huidweefsel van de beschadigde huid, van oppervlakkige schade door dermatologische behandelingen, bij laserbehandelingen, peelings en dermabrasie , bij snijwonden en bij eerstegraads brandwonden.

Het vernieuwende van Matricium is dat het is ontwikkeld uit huididentieke of biomimetische elementen (biologische werking vergelijkbaar met die van de huid).

Bioderma heeft altijd getracht de biologie in dienst te stellen van de dermatologie, en wil op die manier de oorzaak van een probleem aanpakken en niet alleen het gevolg ervan behandelen.

Matricium is daarom ook een hele nieuwe benadering van de "aging"-therapie en is een aanvulling op de bestaande chirurgische, dermatologische en cosmetische technieken.

Men heeft een hulpmiddel ontwikkeld waar geen cosmeticaproduct tegenop kan: een echte, diepgaande cel- en weefselregeneratie. Daarom heeft Matricium het statuut van medisch hulpmiddel gekregen.

Matricium voedt niet alleen de huid met een bepaalde bestanddelen, maar is ook werkzaam in de diepere huidlagen, waardoor de huid in staat is zichzelf weer te vernieuwen, en op een natuurlijke manier diepgaand kan regenereren en de sterkte van de huid kan herstellen. Dankzij deze 100% huideigen bijdrage zal de huid zichzelf op natuurlijke wijze diepgaand en permanent regenereren.

Door deze werking is dit de ideale aanvulling op alle chirurgische, dermatologische en cosmetische anti-agingbehandelingen.

Matricium voedt de huid en is ook werkzaam in de diepere huidlagen

Verwacht geen cosmetische wonderen, maar wel een geleidelijk en duurzaam effect op regeneratie van het weefsel, voor een daadwerkelijke aanpak van huidveroudering.

Matricium is vloeibaar en transparant zoals water, en bevat geen cosmetische bestanddelen.

De samenstelling van de vloeistof is 100% geïnspireerd op de huid, en bevat huideigen bestanddelen zoals: aminozuren, mineraalzouten, vitaminen, nucleotiden, hyaluronzuur. Deze dragen bij aan het herstel van het huidweefsel.

Matricium wordt ook aanbevolen bij het herstel van de huid bij huidirritaties, veroorzaakt door wind, kou, zon of hormoonstoornissen waarvan is bekend dat ze tot uitdroging en irritaties kunnen leiden.

Matricium wordt aanbevolen om als intensieve kuur gedurende 30 dagen te gebruiken, en hierna met de andere producten van Bioderma, die ook Matricium bevatten, bij te houden.

De lijn Matriciane bevat producten die de huidveroudering tegengaan, en werken onmiddellijk door in  het huidoppervlak (opspannend, rimpelbestrijdend, opfrissend... ), in combinatie met de  inwendige biologische werking (dank zij de aanwezigheid van Matricium). Na 7 dagen gebruik merk je al snel resultaat: een frissere, stralende teint.

Zo kan je als onderhoudsbehandeling het Matriciane Serum gebruiken, een intens regenererend serum dat de huid haar natuurlijke frisheid weer teruggeeft, en de huid soepel en veerkrachtig houdt.

Andere producten die ook Matricium bevatten zijn:

  • Matriciane Multi-Defense is een dag- en nachtcrème tegen de eerste rimpels, die de huid ontgift en versterkt.
  • Matriciane Rides is een oppervlaktevernieuwende crème die rimpels en groeven opvult, en de huid voller maakt.
  • Matriciane Fermeté is een romige, liftende crème die verstevigt en verkwikt, en de gezichtscontouren zuiverder maakt.

Heeft u nog vragen of wenst u advies, contacteer dan onze Viata apotheker.

bioderma-matricium - alle producten

1 resultaten
Sorteren
Bioderma Matricium steriele uni-dosissen
 

Huidregenererende behandeling voor een beschadigde huid bij oppervlakkige beschadiging door dermatologische interventies. In de vorm van steriele uniedosissen.

prijs apotheek: 71,52 *
64,37
-10% online korting **
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 1 stuks
Bestel voor 16:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 71,52 *

Gratis levering bij bestelling 1 stuks
Bestel voor 16:00, morgen geleverd