• Home
  • Bioderma Sensibio AR BB cream anti-rougeur Crème 40ml

Bioderma Sensibio AR BB cream anti-rougeur Crème 40ml

5 reviews
15,67 20,09
Bioderma Sensibio AR BB cream anti-rougeur Crème 40ml

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Laatste reviews en ervaringen met Bioderma Sensibio AR BB cream anti-rougeur

Het product is perfect voor de zomer in plaats van fundering!

Claudia

Camoufleert heel erg goed mijn couperose. Ik gebruik ook de dagcreme van bioderma zodat mijn huid niet meer droog aanvoelt. Heel blij dat ik eindelijk een bbcreme heb gevonden die helpt.

Marion

Roodheid en oneffenheden worden minder zichtbaar. 2-in-1 product met dagcrème is heel handig en spaart tijd. Kleur is naturel. In vergelijking met andere BB crèmes vind ik deze dikker van structuur waardoor hij toch licht zichtbaar blijft en niet helemaal intrekt. Ook gevoel van minder hydratatie. Maar bij mijn weten enige BB voor couperosehuid.

Wendy

Ik heb een gevoelige huid en krijg nogal snel uitslag van producten voor de verzorging van mijn gezicht. Maar bij deze Bioderma heb ik nooit last van een allergische reactie. Ook heb ik hier en daar wat last van kleine littekens in mijn gelaat. Door het lichte bruine tintje in de crème kan ik deze enorm gemakkelijk camoufleren en ziet mijn huid er elke dag stralend uit. Ik kan dus absoluut niet meer zonder. Ik gebruik ook geen enkele bijkomende make-up dankzij deze crème.

Delfine

De kleur is voor mijn blanke huid precies goed. Trekt snel in en verdeelt makkelijk over het gezicht. Enige nadeel vind ik dat mijn huid nog wel een beetje droog aanvoelt.

Karin
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek