Bio-Kill plus Spray 200ml

Kant en klaar insecticide tegen muggen, kakkerlakken, vliegen, spinnen, wespen, wandluizen, mieren, motten, zilvervissen, teken, vlooien enz. Het produkt maakt geen vlekken en is op een waterbasis gemaakt.

9,83
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

- Absoluut reukloos- Blijft weken actief- Maakt geen vlekken- Voordelig in gebruik: 20 % van de oppervlakte behandeld= 100 % beschermd.
- Verstuif BIOKILL op vloeren, muren,venster, ramen enz. of rechtstreeks in voegen, spleten, kieren, hoeken enz.De behandeling herhalen indien nodig.- Verstuif BIOKILL op het dier en zorg hierbij dat de gevoelige lichaamsdelen afgeschermd zijn, met name de ogen. Behandel ook de omgeving van het dier, nl. de mand en het kussen dat het dier gebruikt.- Niet toepassen op katten of kleine honden die minder dan 10 kg wegen.
2.2 g/l permethrine(Toelatingsnummer 193B) .
Merk Bio-Kill
Aflevervorm Spray
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type insect Mier, Mug, Vlieg, Vlo
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Bio-Kill plus is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.