02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
14-10-2020 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Het nieuwe tijdperk van biologische verzorgingsproducten

Krachtig, zinnenstrelend en geëngageerd. 3 woorden waarmee we het nieuwe gamma van NUXE Bio kunnen beschrijven. Dat het merk NUXE door de natuur geïnspireerd is, moeten we je natuurlijk niet meer vertellen. Maar nu gaan ze nog een stap verder en maken ze er hun missie van om natuurlijke producten heruit te vinden met NUXE Bio.

  • Krachtig: De natuurlijke bestanddelen in NUXE Bio maken de huid zichtbaar mooier. NUXE gaf de voorkeur aan groene technologie om het gamma te produceren. Ook de bestanddelen komen uit de natuur. 
  • Zinnenstrelend: Zoals alle andere NUXE producten, is NUXE Bio een zaligheid om te gebruiken. De natuurlijke parfums en zachte texturen zorgen voor een sensationeel gevoel.
  • Geëngageerd: Niet allen komen de kernbestanden van NUXE Bio uit de plaatselijke natuur. Ze worden ook op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, ze zijn veganistisch en worden niet getest op dieren. 

 

Net zoals alle andere producten van NUXE, wordt NUXE Bio in Frankrijk geformuleerd. Echter wordt er voor NUXE Bio extra aandacht besteed aan ecologische regels zoals het gebruik van milieuvriendelijke, niet-vervuilende en gezonde productiemethoden, of een complete transparantie en traceerbaarheid in alle stappen van de productie. Ook de kernbestanddelen worden lokaal aangekocht zoals Bretagne en Camarague. 
Ook bij het ontwerpen van de verpakking werd er aan de natuur gedacht. Zo zijn de potjes en flesjes gemaakt van recyclebaar glas. 

De producten van NUXE Bio werden ook allemaal goedgekeurd door The Vegan Society. Dit wil zeggen dat de producten veganistisch zijn. Er worden geen dierlijke producten of bestandsdelen gebruikt. Ook werden ze, net zoals alle andere NUXE producten, niet op dieren getest.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels