02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Bional V-nal Crème 75ml

Bional V-nal Crème 75ml

5 reviews
Crème 75ml
8,76 9,95
Op voorraad
8,76
-12% **
prijs apotheek: 9,95* Je bespaart: -1,19
Venal Crème biedt ondersteuning bij zware, vermoeide en belaste benen en/of ontsierende aderen. De crème gaat de bloedcirculatie in benen en voeten verbeteren, zorgt voor de versterking van de vaatwand en ze verzorgt de huid.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bional
Aflevervorm Crème
Type product Fytotherapie
Hart- en bloedvaten Vaatwand versterken
Type vaatwandprobleem Spataders
Keyword Betere doorbloeding, Dagelijks gebruik, Verzachtend, Zware benen
Toedieningswijze Lokaal
Zonder alcohol? not available

Laatste reviews en ervaringen met Bional V-nal

Bional V-enal is voor mij een onmisbaar product geworden, het ultieme product voor mijn onrustige benen, door iedere avond mijn benen in te smeren geen slapeloze nachten meer, Super!

Franca

Bional is voor mij het ultieme middel tegen onrustige onderbenen,sinds ik dit middel iedere avond voor het slapen gaan gebruik,kan ik rustig slapen en heb geen last meer van onrustige benen, gebruik het al jaren en zou niet weten wat ik zonder zou moeten.

Franka

Erg veel last van kriebelbenen. Na het insmeren met de boinal beencreme,na een kleine 5 minuten functioneren mijn benen weer normaal. Geen last meer van kriebelbenen Top boinal even crème.Kan niet zonder.

Ria

Na insmeren voelen mijn benen heerlijk fris aan. Ontsierende aderen verdwijnen niet, maar heb wel het idee, dat het erger voorkomt. Goed uitsmeerbaar en toch niet te vet.

Anne

zou de bloedcirculatie verbeteren en de ontsierende aderen wat verminderen! dit is jammer genoeg niet het geval! enkel een beetje verkleuring! bij aanbrengen wel een fris gevoel en daarvoor blijf ik het geregeld gebruiken!

jacqueline
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek