02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Bioradix Liquid magnesium D3+ Drinkbare oplossing 500ml

Drinkbare oplossing 500ml
23,39 25,99
Op voorraad
23,39
-10% **
prijs apotheek: 25,99* Je bespaart: -2,60
Voedingssupplement op basis van vloeibaar magnesium, vitamine D3, vitamines B en taurine in de vorm van een drinkbare oplossing met een aangename smaak. Draagt bij tot een goed energieniveau en een goede werking van de spieren. Voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- Hoogwaardig magnesiumzout Een belangrijk bestanddeel van Liquid Magnesium D3+ is magnesium glycero­fosfaat. Dit magnesium zout wordt uitste­kend ver dragen door maag en darmen, in tegen stelling tot andere magnesiumvormen die vaak darm­en verteringsstoornissen of ­klachten opleveren. 
- Alle voordelen van een vloeibaar magnesiumsupplement De vloeibare vorm zorgt voor een optimale opneembaarheid. In vergelijking met tablet­ ten is Liquid Magnesium D3+ makkelijker inneembaar voor kinderen en personen met slikproblemen. Personen die veel genees­ middelen innemen ervaren duidelijk het gebruikscomfort van een vloeibaar supple­ment. Ook de individuele doseerbaarheid is een grote troef.
- Synergie met vitamine D3 Magnesium en vitamine D3 gaan hand in hand. Vitamine D3 verlengt de werking van magnesium. Magnesium activeert vitamine D3. • Complete formule Liquid Magnesium D3+ bevat ook B-vitamines en taurine, noodzakelijke cofactoren voor de beste magnesiumopname.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Spieren, vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

15 ml per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 15ml: Gezuiverd water, Magnesium­L­pidolaat 690mg & Magnesium glycerofosfaat 450mg (waarvan Magnesium 121mg ­32% RI*), Taurine 200mg, Pyridoxinehydrochloride (Vit. B6 : 2mg ­143% RI*), Pteroylmonoglutaminezuur (Foliumzuur : 200µg ­100% RI*), Cholecalciferol (Vit. D : 7,5µg ­150% RI*), Cyanocobalamine (Vit. B12 : 2µg ­80% RI*), Aroma’s, Stabilisatoren : Xylitol, Citroenzuur, Fosforzuur, Guarpitmeel, Xanthaangom, Conserveermiddelen : Kalium­sorbaat, Natriumbenzoaat ; Zoetstoffen : Steviol­ glycosiden, Sucralose. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bioradix
Aflevervorm Drinkbare oplossing
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Spierkrampen, Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine D
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Bioradix Liquid magnesium D3+

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek