02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

BioSil Druppels 30ml

14 reviews
Druppels 30ml
22,16 29,95
Op voorraad
22,16
-27% **
prijs apotheek: 29,95* Je bespaart: -7,79
Voedingssupplement met silicium en choline, in de vorm van druppels. Voor de huid, het haar, de nagels, de botten en de gewrichten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Siliciumdioxide (silica) in oplossing. Klinisch effect op het haar: in de ch-OSA (ortho silic group)-groep nam de haardikte toe met 12,8 % en de haarsterkte met 13,1 % in vergelijking met de placebogroep. Klinisch effect op het beenderstelsel: beide groepen namen 1000 mg calcium en 800 IE vitamine D3. Een enkele van de twee groepen nam daarnaast ook nog ch-OSA. De botmasdensiteit nam na 12 maanden toe met 2 % in het dijbeen ter hoogte van de heup (van -1,22 % voor de placebogroep naar + 0,78 % voor de ch-OSA-groep). Een toegevoegde waarde in het assortiment.

Toepassing

Een andere benaming voor deze wateroplosbare vorm van silica is orthosiliciumzuur. Silicium is essentieel voor de groei, de ontwikkeling en de regeneratie van haar, nagels, huid, kraakbeen, beenderen, bindweefsel en slijmvliezen. Orthosiliciumzuur heeft een essentiële functie in het siliciummetabolisme daar het direct doorheen de gastro-intestinale wand kan worden geabsorbeerd. De wateroplosbare vorm van silica (orthosiliciumzuur) komt echter, door zijn beperkte stabiliteit, slechts in lage concentratie in de natuur voor. De unieke formulering van BioSil omvat een stabilisatie van orthosiliciumzuur met choline waardoor een vloeibaar, hoog geconcentreerd orthosiliciumzuursupplement kon worden ontwikkeld. Bijgevolg kan het gebruik van BioSil als aanvulling van normale voeding zeer nuttig zijn.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

2 x 5 druppels per dag. De nodige druppels mengen in ¼ glas water of fruitsap en onmiddellijk leegdrinken. Bij voorkeur in te nemen een halfuur vóór de maaltijd of 2 uur erna.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

10 druppels bevatten 10 mg silicium en 200 mg choline.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bij gebrek aan concrete gegevens is het af te raden BioSil te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen jonger dan 7 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biosil
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Gezonde huid ondersteunen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels
Bevat Choline, Extra silicium
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Haar, Nagels, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over BioSil

Osteoporose of botontkalking ontstaat wanneer er meer bot wordt afgebroken dan aangemaakt. Daardoor worden je botten fragieler en verhoogt de kans dat je iets breekt.

De volgende maatregelen worden aanbevolen, zowel preventief als tijdens een behandeling van osteoporose:
  • vermijd overgewicht.
  • vermijd drastisch diëten.
  • beweeg voldoende bv. 30 minuten wandelen per dag (fietsen en zwemmen hebben weinig tot geen voordelig effect op osteoporose).
  • eet gezond bv. met voldoende zuivelproducten (1g calcium per dag).
  • vermijd roken en alcohol.
  • in geval van tekort aan vitamine D en/of calcium kan je een supplement innemen.
Indien deze maatregelen onvoldoende zijn, zal je huisarts een behandeling met een geneesmiddel overwegen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met BioSil

Ik heb deze druppels gebruikt tegen haaruitval, maar ook voor nagels, huid en botten. Ik beveel dit product aan bij anderen. De druppels gaan langer mee dan de tabletten. Makkelijk te nemen.

Olga Laber

Ik neem het al meer dan een jaar, het is geweldig voor mijn haar en huid.

Nina

Ik gebruik het om botten en gewrichten te versterken, met goede resultaten.

MARÍA DEL PILAR JIMÉNEZ SALAZAR

Het is al snel duidelijk dat het haarverlies en de kwaliteit van de nagels verbeteren en dat er geen rustperiodes nodig zijn.

Ana

Ik merk dat ik vooraan nieuw haar bij krijg. Mijn gezicht voelt gladder. Echt een aanrader.

Kelly

Super Product

Anzhela Puhach

Super tevreden

Anzhela Puhach

Ik geloof dat dit product echt iets positiefs doet. Ik neem het profylactisch op

Brigitte

Zeer goed product. En in druppels gaat het veel langer mee dan in tabletten. Zeer goede prijs.

Mª Eugenia

Hij werd mij aanbevolen door een vriend van mij die een genezer is. Ik neem het al 10 jaar voor mijn botten, omdat ik steoporose had in graad 4. Ik heb veel verbeterd en mineralen en botmassa in de wervelkolom teruggevonden. Ik raad het iedereen met bot- en kraakbeenproblemen aan. De capsules zijn comfortabeler om in te nemen, maar ze maken me minder effectief en ik geef de voorkeur aan de druppels. MJ

M JOSE MONTESNOS

Ik gebruik het voor bot- en gewrichtsproblemen. Ik heb nooit veel rimpels gehad en daarom heb ik het niet voor dat doel gekocht. De druppels gaan langer mee dan de tabletten en zijn dus veel goedkoper.

M.Herrero

Smaakt als visolie, maar dan okee.

Selma

Ik had kennis via een osteopaat een paar jaar geleden en sindsdien ben ik er niet mee gestopt.

Paula Herrero

Mijn fijne lijntjes en rimpels zijn "echt" verminderd, de goede conditie en bescherming van mijn haar en nagels is "echt" beter, en mijn haar heeft "echt" meer volume. Voor mijn gewichten heb ik het eigenlijk gekocht maar moet eerlijkheidshalve bekennen dat ik hele harde nagels heb nu (had ik voorheen niet) en alles wat ze melden over het product ook waar is. Mijn lichaam voelt veel soepeler aan. Aanrader!!

Rena
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek