BioSil Capsules 60 stuks

10 reviews
24,78 33,95
Op voorraad
24,78
-28% **
prijs apotheek: 33,95* Je bespaart: -9,17
Voedingssupplement met silicium en choline, in de vorm van capsules. Voor de huid, het haar, nagels en gewrichten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Siliciumdioxide (silica) in oplossing. Klinisch effect op het haar: in de ch-OSA (ortho silic group)-groep nam de haardikte toe met 12,8 % en de haarsterkte met 13,1 % in vergelijking met de placebogroep. Klinisch effect op het beenderstelsel: beide groepen namen 1000 mg calcium en 800 IE vitamine D3. Een enkele van de twee groepen nam daarnaast ook nog ch-OSA. De botmasdensiteit nam na 12 maanden toe met 2 % in het dijbeen ter hoogte van de heup (van -1,22 % voor de placebogroep naar + 0,78 % voor de ch-OSA-groep). Een toegevoegde waarde in het assortiment.

Toepassing

Een andere benaming voor deze wateroplosbare vorm van silica is orthosiliciumzuur. Silicium is essentieel voor de groei, de ontwikkeling en de regeneratie van haar, nagels, huid, kraakbeen, beenderen, bindweefsel en slijmvliezen. Orthosiliciumzuur heeft een essentiële functie in het siliciummetabolisme daar het direct doorheen de gastro-intestinale wand kan worden geabsorbeerd. De wateroplosbare vorm van silica (orthosiliciumzuur) komt echter, door zijn beperkte stabiliteit, slechts in lage concentratie in de natuur voor. De unieke formulering van BioSil omvat een stabilisatie van orthosiliciumzuur met choline waardoor een vloeibaar, hoog geconcentreerd orthosiliciumzuursupplement kon worden ontwikkeld. Bijgevolg kan het gebruik van BioSil als aanvulling van normale voeding zeer nuttig zijn.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule, 2 keer per dag. Bij voorkeur in te nemen een halfuur vóór de maaltijd of 2 uur erna maar het mag ook tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

10 druppels of 2 capsules bevatten 10 mg silicium en 200 mg choline.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biosil
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Gezonde huid ondersteunen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels
Bevat Choline, Extra silicium
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Haar, Nagels, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met BioSil

Goede prijs

Mna

Geweldig product!

Melissa

Helaas, wat ik al dacht. Dit spul doet niks. Ik heb zelfs drogere handen gekregen dan normaal voor de tijd van het jaar in de periode dat ik dit heb uitgeprobeerd en niet minder maar meer haaruitval. Placebo effect dus! Zonde van je geld.

Valttegen

Het is een goed product.

Anónimo

Mijn nagels scheuren niet meer. Een enorme verbetering.

Theo

Ik ben erg blij met dit product, mijn huid is verbeterd en dan zijg ik nog over mijn haar, een droomvolume. Ik ga verder met dit product, het is geweldig. Goed gedaan en bedankt.

Lieve

Geweldig! Mijn nagels zijn sterker! Mijn haar voller... over mijn huid kan ik niks zeggen, daar ik ook regelmatig crèmes test. Lees meer op mijn blog!

Yustsome.nl

Ik hoopte dat mijn nagels langer zouden worden, maar dat is helaas niet gebeurd. Zij zien er wel gezonder uit. Die lelijke groeven zijn verdwenen. Mijn haar lijkt wel dikker geworden, top!

Babs

ik gebruik dit product in 2 periodes in het jaar en mijn haar blijft er goed uitzien

corrie

zoals met vele van die producten zie ik geen zichtbare veranderingen maar baat het niet het schaad niet

anita
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek