02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Biotics 3B-G Tabletten 180 stuks

Tabletten 180 stuks
31,46 34,95
Op voorraad
31,46
-10% **
prijs apotheek: 34,95* Je bespaart: -3,49
Voedingssupplement op basis van vitamine B-complex, biotine, en foliumzuur in tabletvorm. Aanbevolen voor zijn werking op de algemene stofwisseling van het lichaam, en meer specifiek op de metabolisering van koolhydraten, vetten en eiwitten.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

150 mg Erwtenmengsel (Pisum sativum), 6,67 mg Vitamine B3 - Niacine (niacinamide ), 3,33 mg Vitamine B5 - Pantotheenzuur (calcium-d-pantothenaat), 1,5 mg Vitamine B1 - Thiamine (cocarboxylase), 0,67 mg Vitamine B6 - Pyridoxine (pyridoxaal-5’-fosfaat), 0,57 mg Vitamine B2 - Riboflavine (riboflavine-5'-fosfaat), 100 mcg Biotine, 2 mcg Vitamine B12 (methylcobalamine), 100 mcg 5-methyltetrahydrofolaat glucosaminezout.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vitamine B complexen
Bevat Biotine, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biotics 3B-G

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics 3B-G

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek