Biotics ADP Tabletten 120 stuks

3 reviews
Tabletten 120 stuks
56,24 63,19
56,24
-11% **
prijs apotheek: 63,19*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van oregano-olie, in de vorm van tabletten.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

4 x daags 1 tablet (1 tablet na iedere maaltijd en 1 voor het slapen). Na 1 week kan de dosering desgewenst worden opgevoerd tot 4 x daags 2 tabletten.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Vooral bij een afwijkende zuurgraad in de maag, kunnen maagklachten ontstaan na inname van A.D.P. Het probleem van irritatie van de slijmvliezen kan ondervangen worden door gelijktijdig Gastrazyme te suppleren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per tablet: 50 mg Oregano-extract met vertraagde afgifte (gestandaardiseerde emulsie met vertraagde afgifte, minimaal 70% carvacrol: actiVmulsion®). Vulmiddel: Microkristallijne cellulose, Bindmiddel: Hydroxypropyl methylcellulose, actiVmulsion®: Oregano-olie, Emulgator: Gehydrateerde Arabische gom, Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Bindmiddel: Stearinezuur, Stabilisator: Kaliumsorbaat

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Vanwege de menstruatiebevorderende werking van oregano-olie, wordt het gebruik tijdens de zwangerschap afgeraden. Niet gebruiken tijdens lactatie.Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Antibacterieel
Aangewezen bij Bacteriële infectie
Keyword Schimmelinfectie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics ADP

Ik werd geadviseerd voor de SIBO , om de bacteriële overgroei in de darm te bestrijden en het duurde een paar dagen, maar mijn indruk is van opmerkelijke verbetering. De zending in Viata was erg snel en erg vriendelijk met een handgeschreven bedankbriefje, het was een bedankje. :)

Fernando

Dit werd me voorgeschreven door de professor die me behandelt voor de ziekte van lyme. Hier bij Viata is de prijs voordelig.

Barbara Van Cauter

Een goed intestinaal antisepticum. Kan ook gebruikt worden bij virale of bacteriële infecties.

Faure
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek