Biotics ADP Tabletten 120 stuks

Voedingssupplement op basis van oregano-olie, in de vorm van capsulen. Aangewezen tegen bacteriële en schimmelaandoeningen. Verdeeld door Energetica Natura.

prijs apotheek: 61,60
49,28 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

4 x daags 1 tablet (1 tablet na iedere maaltijd en 1 voor het slapen). Na 1 week kan de dosering desgewenst worden opgevoerd tot 4 x daags 2 tabletten.
Vooral bij een afwijkende zuurgraad in de maag, kunnen maagklachten ontstaan na inname van A.D.P. Het probleem van irritatie van de slijmvliezen kan ondervangen worden door gelijktijdig Gastrazyme te suppleren.
Samenstelling per tablet: 50 mg Oregano-extract met vertraagde afgifte (gestandaardiseerde emulsie met vertraagde afgifte, minimaal 70% carvacrol: actiVmulsion®). Vulmiddel: Microkristallijne cellulose, Bindmiddel: Hydroxypropyl methylcellulose, actiVmulsion®: Oregano-olie, Emulgator: Gehydrateerde Arabische gom, Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Bindmiddel: Stearinezuur, Stabilisator: Kaliumsorbaat
Vanwege de menstruatiebevorderende werking van oregano-olie, wordt het gebruik tijdens de zwangerschap afgeraden. Niet gebruiken tijdens lactatie.


Merk Biotics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Antibacterieel
Aangewezen bij Bacteriële infectie

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Faure
    30/12/2016
    Een goed intestinaal antisepticum. Kan ook gebruikt worden bij virale of bacteriële infecties.