Biotics Bio-3B-G Tabletten 180 stuks

Voedingssupplement op basis van vitamine B-complex, biotine, en foliumzuur in tabletvorm. Aanbevolen voor zijn werking op de algemene stofwisseling van het lichaam, en meer specifiek op de metabolisering van koolhydraten, vetten en eiwitten.

prijs apotheek: 32,80
23,62 € -9,18
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Vitamine B-opname, gewichtscontrole.
Driemaal per dag tijdens de maaltijd een tablet innemen.
150 mg pisum sativum (actiVbase™: biologische plantenkweek bevat van nature polyfenolen, SOD en katalase), vulstof: microkristallijne cellulose, bindmiddel: steenzuur, 6,7 mg vitamine B3 (niacinamide), 3,3 mg vitamine B5 (pantotheenzuur), 1,5 mg vitamine B1 (thiamine), 0,7 mg vitamine B6 (pyridoxine), 0,6 mg vitamine B2 (Riboflavine), 133,3 mcg foliumzuur (folaat), 100 mcg biotine, 2 mcg vitamine B12 (methylcobalamine), coatingmiddel: schellak, antiklonteringsmiddel: magnesiumstearaat.
Merk Biotics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vitamine B complexen
Bevat Biotine, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!