Biotics Bi-Omega 500 Capsules 90 stuks

1 reviews
Capsules 90 stuks
38,91 39,70
38,91
-2% **
prijs apotheek: 39,70*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van visolieconcentraat, in capsulevorm. Het is rijk aan omega 3 vetzuren waaronder EPA en DHA.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Bi-Omega-500™ en Bi-Omega-1000™ zijn afkomstig van visoliën die met succes voldoen aan de GOED (Global Organization for EPA and DHA) normen en de laagste niveaus van verontreinigende stoffen, milieuverontreinigende stoffen, zware metalen en oxidatieparameters hebben volgens de gemeten TOTOX-niveaus. Alle concentraten zijn continu onder de 20 in TOTOX. Bovendien heeft de bron van Bi-Omega-500™ en Bi-Omega-1000™ het beste sensorische profiel, wat betekent dat de evaluaties van vis, metaal of bitterheidsprofielen de hoogste scores krijgen. Naast de kwaliteitstest die door de grondstoffenleverancier wordt uitgevoerd, test Biotics Research elke partij visolie in een ultramoderne laboratoriumfaciliteit om de beloofde versheid, zuiverheid en efficiëntie te garanderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag tijdens een maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

715 mg Visolie (bron: Ansjovis - Engraulis encrasicolus); bevat 570 mg omega-3-vetzuren, waarvan 285 mg EPA (eicosapentaeenzuur), 215 mg DHA (docosahexaeenzuur), 70 mg extra omega-3-vetzuren, 2 mg Johannesbrood (Ceratonia siliqua), capsule: Gelatine ; Glycerine; Water ; Stabilisator: D-alpha-tocoferol. Gegarandeerd vrij van: Gluten, zuivelproducten, gist, lactose, soja, suiker, conserveermiddelen, synthetische aroma's, geuren en kleuren, synthetische detergenten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat DHA, EPA
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics Bi-Omega 500

Voordelig en super snelle levering’

M
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek