Biotics Kalium-HP Poeder 288gr

Poeder 288gr
38,85 40,90
38,85
-6% **
prijs apotheek: 40,90*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van kalium en magnesium, in poedervorm. Het is aangewezen om een goede elektrolytenbalans in het lichaam te bevorderen.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meng 1 maal per dag en 30 minuten voor de maaltijd 1 maatschepje in 250 ml water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per dagelijkse dosis: Kaliumcitraat 1200 mg, Magnesiumcitraat + malaat 120 mg, Antiklontermiddel: Siliciumdioxide. Gegarandeerd vrij van: Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, aroma's, aroma's en synthetische kleurstoffen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raadpleeg de huisarts voordat je dit product gebruikt als je een nierziekte hebt of als je een kaliumarm dieet volgt. Milde gastro-intestinale klachten kunnen optreden bij het gebruik van grote hoeveelheden kaliumcitraat. Ze kunnen worden verminderd door het product bij een maaltijd te nemen of door de dosering te verlagen. Indien gastro-intestinale klachten aanhouden, stop het gebruik van het product. Niet gebruiken met kaliumsparende medicijnen. Dit type medicatie kan ervoor zorgen dat het kaliumgehalte in het bloed te hoog is, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Kalium, Magnesium
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics Kalium-HP

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek