Biotics Kapparest Capsules 180 stuks

Voedingssupplement op basis van kurkuma, groene thee, Boswellia, gember en rozemarijn in de vorm van capsules. Helpt bij het soepel houden van gewrichten en bij het beperken van de veroudering van het kraakbeen.

prijs apotheek: 60,52
51,44
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Soepele gewrichten.
3 tot 6 capsules per dag.
383 mg melange van: Curcuminoïden Kurkuma (Curcuma longa), Wierook India (Boswellia serrata), propolis, extract van groene thee (Camellia sinensis), Gember (Zingiber officinale), Rozemarijn (Rosmarinus officinalis), Selderij (Apium graveolens), Resveratrol, alfaliponzuur, Phytolens - groene linzen extract (Lens esculenta: actiVbase®) Bioperine - zwarte peper extract (Piper nigrum).
Zwangere vrouwen niet gebruiken zonder medisch advies.
Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.
Niet gebruiken in het geval van een galwegobstructie en bij stollingsproblemen.


Merk Energetica natura
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Kurkuma, Overige
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Gerald
  12/08/2019
  Product gekocht voor mijn vrouw die nverklaarbare ontstekingen in het lichaam had. Prednison gehad maar de ontstekingswaarden bleven. Kapp arest gekocht en zelfs in de laagste dosering (3 stuks per dag) is na een aantal maanden alles weer helemaal normaal.
  Nadine
  11/02/2018
  Ik heb al jaren last van heupartrose en heb al veel natuurlijke voedingssupplementen getest om van de pijn af te komen. Kapparest is tot dusver het enige supplement dat ervoor zorgt dat ik pijnvrij ben! Wellicht komt het door de unieke samenstelling van het product, want curcuma alleen helpt bij mij niet.