(1)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Da uit Tilburg schreef:
  Beste services
  Ervaren mensen die je kan snel helpen met jouw vraag en bestelling.
 • Dirk Smet uit Antwerpen schreef:
  goed en correct
  bestelling , betaling en aflevering is zeer vlot verlopen.
 • Christophe uit Ransart schreef:
  Betrouwbaar, goedkoop en snel.
  Ik heb nu al een paar keer besteld, meestal de goedkoopste keuze. Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd met vele leveringsmogelijkheden. Als ik iets nodig heb kijk ik bijna altijd eerst op Viata.

Biotona Açai raw Poeder 200g

Biologisch poeder van de açai bes. Gluten- en lactosevrij.

prijs apotheek: 38,00
34,20
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Biotona açaipoeder is een subliem raw poeder van de kleine donkerpaarsebessen van de açai (Euterpe oleracea), een tropische palmboom die vooralvoorkomt in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. De pulp van de bessen is eenware lekkernij die dagelijks wordt geconsumeerd door de inheemse bevolking.Naast hun unieke smaak, worden de bessen ook enorm gewaardeerd omwille van hunhoge voedingswaarde. De açaibessen voor Biotona worden 100% biologisch gekweektin Brazilië en direct na het oogsten en selectie door middel vanvriesdroging verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur erg dichtaansluit bij de verse bessen. Dit droogproces zorgt er ook voor dat denatuurlijk aanwezig voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behoudenblijven! Het poeder bevat geen vulstoffen, maar enkel en alleen verseaçaibessen met alle goeds!

Biotona bio açaipoeder kan op verschillende manierendeel uitmaken van uw dagelijkse voedingspatroon. Voeg het naar eigen smaak toeaan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen), andere superfoodsof eenvoudig in wat water. Experimenteer met Biotona superfruit poeder indiverse gerechten, en voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe!
açaibes (Euterpeoleracea) poeder (*biologische teelt)
Koel, droog en in het donker bewaren.
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Açai
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available
Gedeelde ervaringen
  Els
  03/09/2019
  Een kleine hoeveelheid van dit poeder van 100% biologische Acaibessen is makkelijk om toe te voegen aan smoothies of shakes. Bestelling en levering via Viata verloopt prima.