(1)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Agnes uit Heppen schreef:
  Super handige site met uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
  De website is heel gebruiksvriendelijk, zet niet enkel aan tot kopen maar geeft ook degelijke achtergrondinformatie over allerlei thema's. Mijn bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Aangename verrassing was het handgeschreven welkomstkaartje erbij! Kortom: m'n kennismaking met Viata was heel positief, de site zit vanaf nu in m'n lijst van favorieten.
 • Ana uit Veurne schreef:
  Heel goed
  Mijn bestelling was efficiënt en snelle levering. Heel tevreden ☺
 • Franco Morabito uit Neeroeteren schreef:
  Snelle levering
  Heel tevreden

Biotona Cacao raw nibs Zaden 300g

Biologische rauwe zongedroogde cacao kernen, zonder toevoeging van zoetstoffen. Gluten- en lactosevrij.

prijs apotheek: 12,50
11,25
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Biotona bio cacaonibs zijnafkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een kleine boom die groeitop de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacaogebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar door deSpanjaarden in Europa geïntroduceerd en vanaf toen, ook aangezoet en opgewarmdvoor het gebruik in allerlei lekkernijen. Deze Westerse bewerkingen van cacaoof “ het voedsel van de goden”, zorgden er ervoor dat cacao onterecht eennegatieve naam kreeg en ook alle nutritionele waarde teniet werd gedaan.Biotona raw cacaonibs uit Peru, worden door eenvoudige grove vermalingverkregen uit gefermenteerde, zongedroogde en biologische cacaobonen. Ditresulteert in heerlijke krokante cacaonibs, 100% puur en raw, zonder enigetoevoegingen, en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong.Zoals cacao moet gegeten worden! Een eerlijk product in alle betekenissen vanhet woord.  

Biotona bio cacaonibs kunnen op diverse manieren deeluitmaken van uw dagelijkse voedingspatroon. Gebruik de krokante nibs bij uwontbijt samen met andere superfoods in een muësli, in uw favoriet gebak, strooize op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend enkrakend tussendoortje. 

cacao (Theobroma caco) nibs*(100%) (*biologische teelt)

Merk Biotona
Aflevervorm Zaden
Type product Superfoods
Bevat Cacao
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available
Gedeelde ervaringen
  Marc
  29/05/2017
  rauwe cacao tegen voordelige prijs