02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Biotona Fung-Immun raw Poeder 200g

Poeder 200g
35,28 36,00
Op voorraad
35,28
-3% **
prijs apotheek: 36,00* Je bespaart: -0,72
100% biologisch poeder op basis van paddenstoelmycelia, een grote bron van ß glucanen, draagt bij tot een goed immuun systeem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biotona Bio Fung-Immun Raw is een subliem complex van 100% natuurlijke en biologische poeders van paddenstoelmycelia. Het bevat Maitake, Shiitake, Hericium erinaceus of Lion’s mane en Reishi•, die beschermt tegen invloeden van buitenaf en de weerstand helpt verhogen. Biotona Fung-Immun bevat uitsluitend de mycelia van paddenstoelen, dit zijn de wortelachtige dradennetwerken die de grootste hoeveelheden β-glucanen bevatten. Al deze paddenstoelen worden gekweekt onder streng gecontroleerde omstandigheden op een allergeen- en glutenvrij substraat van bruine rijst. Na de oogst worden ze via koude droging en vermaling verwerkt, om de hitte-gevoelige enzymen te beschermen en chitinevezels reeds af te breken, wat zorgt voor een vlotte vertering. Het is aan te raden om Biotona Fung-Immun te gebruiken in korte kuren van bijv. 1 week per maand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voeg Biotona Bio Fung-Immun Raw toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg envoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten. • Beperk het gebruik van Fung-Immun poeder tot 1 eetlepel per dag. • Koel, droog en in het donker bewaren. • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

poeder van Maitake* (25%), Shiitake* (25%), Hericium erinaceus* (25%) en Reishi* (25%).*biologische teelt

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Bèta-glucanen
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Fung-Immun raw

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek