(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Chantal uit Pervijze schreef:
  Vlot,correct
  Geen minpunten
 • Tom Verbruggen uit Mol Rauw schreef:
  Correcte snelle service
  Aanrader!
 • Agnes uit Heppen schreef:
  Super handige site met uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
  De website is heel gebruiksvriendelijk, zet niet enkel aan tot kopen maar geeft ook degelijke achtergrondinformatie over allerlei thema's. Mijn bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Aangename verrassing was het handgeschreven welkomstkaartje erbij! Kortom: m'n kennismaking met Viata was heel positief, de site zit vanaf nu in m'n lijst van favorieten.

Biotona Rode biet raw Poeder 200g

Biologisch poeder van rode bietensap, bevat veel vitaminen, mineralen en enzymen. Gluten- en lactosevrij.

prijs apotheek: 24,00
21,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

De rode biet (Beta vulgaris),is een knolgewas die gemakkelijk gedijt op arme grond, en daardoor vroeger tothet basisvoedsel van de arme boeren behoorde. Vandaag is het een echtespecialiteit, want de rode biet wordt aanschouwd als een supergroente, en isdie naam dan ook méér dan waard. Het intens magentarode rode bietensap voor hetBiotona poeder, is afkomstig van 100% biologische geteelde rode bieten. Na deoogst wordt het sap vrijwel direct via een hoogtechnologisch procesgedehydrateerd, waarbij door middel van lichtgolven (infrarood) dewatermoleculen verdampt worden. Dit zorgt er voor dat de aanwezigefytonutriënten, vitaminen, mineralen en enzymen uit het verse materiaal intactblijven en zo een 100% puur, smaakvol en raw poeder wordt verkregen. Het heefteen lichte, maar excellente smaak, zoet en tegelijk rijkelijk vol enverfrissend. Rode bietensap zit boordevol fytonutriënten* en is rijk aan kaliumen foliumzuur. Alle stappen van het zaaien tot de verwerking, resulteren in desuperieure kwaliteit van het Biotona rode bietensappoeder, biologisch en raw,100% gegarandeerd! (*Recent onderzoek in het Verenigd Koninkrijk (Barts andthe School of Medicine) stelde de positieve werking van rode bietensap op de uithoudingvan atleten in het daglicht. Dit zou te danken zijn aan de aanwezigheid vannitraten.) 

Biotona bio rode bietensappoeder kan op verschillendemanieren deel uitmaken van uw dagelijkse voedingspatroon. Voeg het toe aansmoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods,melk, yoghurt of water als tussendoortje. Ter info: 25 g poeder = 250 ml versrode bietensap.
Rode bietensap (betavulgaris) poeder*(100%) (*biologische teelt)

!: Beperk het gebruik vanrode bietensap poeder tot ongeveer 1-2 soeplepels per dag.

Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Rode biet
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available
Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!