Biotona Superfibres organic Poeder 300g

Biologisch poeder op basis van oplosbare en onoplosbare vezels voor een goede darmfunctie en transit.

prijs apotheek: 16,00
14,40
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Biotona bio Superfibres poeder iseen subliem complex van 100% natuurlijke en biologische plantaardigevezelbronnen. Voedingsvezels zijn van fundamenteel belang in een dieet door hunveelzijdige rol in het spijsverteringsproces. Oplosbare vezels wordengefermenteerd door de darmflora en dragen bij tot de algemene darmfunctie enonoplosbare vezels worden gehydrateerd en reguleren zo de darmpassage. Hethoofdingrediënt van Biotona Bio Superfibres is een volledig natuurlijkevoedingsvezel afgeleid van 100% pure gom van de Acacia senegal boom.Deze bevat minimaal 90% oplosbare vezels onder de vorm van arabinogalactanen(polysacchariden). Biotona bio Superfibre bevat ook onoplosbare vezels uitkokosbloem, de bladeren van vijgcactus en hennepzaden. De gedroogdevruchtenpulp van de Afrikaanse baobab bestaan zowel uit onoplosbare enoplosbare voedingsvezels en bevatten daarnaast vitaminen, mineralen en anderefytonutriënten. Het poeder van psyllium- of vlozaadvezels (met méér dan 80%vezelinhoud) is in staat om tot 50 keer zijn gewicht op te nemen. Biotona bio Superfibrespoeder is een volledig natuurlijke en veilige oplossing om uw dagelijksevezelinname te garanderen en aan te vullen met waardevolle en essentiëleplantaardige voedingsstoffen.

Voeg Biotona bio Superfibres poeder (1 à 2soeplepels) toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) ofandere superfoods, soja-, rijst-, haver- of amandelmelk, yoghurt of water. Bouwhet gebruik van Biotona bio Superfibres poeder geleidelijk aan op en drinkvoldoende water gedurende de ganse dag. • Koel, droog en in het donker bewaren.

vezelrijk poeder vanacaciagom* t)(Acacia senegal), van hennepzaden* (Cannabis sativa), van kokosnootrasp* (Cocos nucifera), van vijgcactus* (Opuntia ficus-indica), van baobab vruchtenpulp* (Adansonia digitata), van psyllium husks* (Plantago ovata). (*biologische teelt)
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Opzwellende vezels
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? not available
Vegan? available
Gedeelde ervaringen
    Tyne
    27/02/2016
    Ik meng SuperFibres in ontbijtgranen, of met yoghurt. Ik vind het geweldig!