Biotona Veggie protein raw Poeder 300g

Biologisch poeder op basis van bruine rijst, erwten en hennepzaad, uitstekende bron van eiwitten voor vegetariërs. Gluten- en lactosevrij.

prijs apotheek: 16,00
14,40
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

De inname van eiwitten is van essentieel belang enbedraagt gemiddeld 10% van onze dagelijkse energiebehoefte. Eiwitten zorgenvoor de bevoorrading van essentiële aminozuren die niet door het lichaam kunnenworden aangemaakt. Het zijn belangrijke bouwstenen die een rol spelen in degroei en het herstel van weefsels. Biotona bio Veggie Proteïnepoeder is eenoptimaal complex van excellente plantaardige eiwitbronnen. Het levert eencompleet spectrum aan aminozuren door de combinatie van een geconcentreerdeeiwitfractie uit bruine rijst (met een aminozuurprofiel dat zeer dicht aansluitbij dat van moedermelk), eiwitpoeder uit erwten en hennepzaden. Het 100%biologische Biotona Veggie Proteïnepoeder is ontwikkeld om te voldoen aan deeiwitbehoeften van vegetariërs/veganisten, sporters, of bedoeld voor mensen dieeen alternatieve, plantaardige maar kwalitatieve eiwitbron zoeken voordagelijks gebruik. Biotona bio Veggie Proteïnepoeder bevat per portie van 15 gongeveer 3 gram BCAA’s (= vertakte keten aminozuren; (iso)leucine en valine).BCAA’s maken tot 40% deel uit van de lichaamseiwitten, komen direct in decirculatie terecht en kunnen bijzonder goed ingebouwd worden in hetspierweefsel.

Voeg Biotona bio Veggieproteïnepoeder (1 à 2 soeplepels) toe aan smoothies of shakes in combinatie metvruchten(sappen) of andere superfoods, soja-, rijst-, haver- of amandelmelk,yoghurt of water. Creëer een gezonde eiwitrijke maaltijd, die tegelijk ookbarst van de fytonutriënten! • Koel, droog en in het donker bewaren.

erwtenproteïnepoeder* uit China (Pisum sativum),bruine rijst proteïnepoeder* uit China (Oryza sativa), hennepproteïnepoeder* uit Roemenië (Cannabis sativa). (*biologische teelt)

Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Erwt, Hennep, Rijst
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available
Gedeelde ervaringen
  Julien
  16/03/2017
  Ik ben een trainer en kan de veggie protein raw sterk aanbevelen. Heel goed product!
  Cindy
  04/10/2015
  Genezing net begonnen, om te zien welke resultaten het geeft.