Biover Echinacea forte Capsules 45 stuks

2 reviews
12,32 12,44
12,32
-1% **
prijs apotheek: 12,44*
Op voorraad
Sterk voedingssupplement op basis van echinacea, vitamine C, zink en selenium dat de weerstand van het lichaam versterkt en het een natuurlijke bescherming geeft. Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Activeert het natuurlijk afweersysteem.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Volwassenen: 3 maal 1 capsule per dag.  Kinderen vanaf 6 jaar: 1 capsule per dag.  Te nemen bij de maaltijden met wat water of vruchtensap.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine C 60 mg, zink 2,5 mg, selenium 11 µg, Echinacea purpurea extract 50 mg > 0,2 % alcylamiden > 12 % polyfenolen, Echinacea purpurea Succ. Sicc. > 2,4 % ß-1,2-D-fructofuranosiden 50 mg, Astragalus membranaceus extract met 0,3 % astragalosiden 50 mg, propolis extract met 5-8 % flavonoïden 50 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biover
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea, Selenium, Vitamine C, Zink
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar
Keyword Beschermend, Immuunsysteem, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biover Echinacea forte

Ik kende ze al. Ze zijn zeer effectief in het beheersen van winterse verkoudheden. Hun actieve bestanddelen zijn zeer compleet. Samen met de dennensiroop van dit merk, Biover, heb je de winter opgelost. En met een zeer interessante prijs heb ik besloten om met u te kopen. De perfecte verzending en zeer snel. Ik zal opnieuw kopen. Dank u wel voor uw aandacht.

María L.

Vanaf de eerste tekenen van verkoudheid, keelpijn en anderen , neem ik 4 tabletten per dag in. Het product reinigt de neus en verfrist het lichaam

marie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek