02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

13-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Hoe kies je de beste matterende dagcrème voor een vette huid?

Geschreven door Niels huidverzorging vette huid dagcreme

In de hoofdhuid en je gelaat zitten veel meer talgklieren dan de rest van je lichaam. Daarom hebben sommige mensen last van een vette huid. Dat is niet zo aangenaam en het verhoogt ook de kans op verstopping van de poriën, wat kan leiden tot puistjes. Gelukkig bestaan daar gespecialiseerde dagcrèmes voor. Lees hier alles over hoe je de geschikte dagcrème kunt vinden als je een vette huid hebt.

06-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Wat is de beste gezichtscrème voor mannen?

Geschreven door Niels huidverzorging dagcreme

Huidverzorging was vroeger vooral gericht naar vrouwen, maar de laatste jaren is het aanbod voor mannen aanzienlijk gegroeid. In de hedendaagse cultuur wordt het steeds belangrijker gevonden dat ook mannen een stralende huid hebben, kijk maar naar de kpop-community. Of het nu de norm is of niet, huidverzorging kan je ook mentaal opkrikken. Als we er beter uitzien, voelen we ons ook beter. Wil je graag een duik nemen in het dagcrème-aanbod voor mannen, maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan hier alles over hoe je de beste producten uitkiest en deze gebruikt.

30-10-2019 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De beste oplossingen tegen een droge huid in de winter

Kou is zeker niet de beste vriend van onze huid. Het maakt hem gevoelig, droogt hem uit en verzwakt hem. Om de conditie van onze droge huid in de winter te verbeteren, volgt hier het beste advies van een dermatoloog.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels