02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
04-11-2022 | Sport en vitaliteit

Werken detox-kuren voor gewichtsverlies echt?

Geschreven door Niels detox detoxkuur ontgiften Dieet

Als je wil afvallen, wordt meestal aangeraden om je voedingspatroon aan te passen en meer te sporten. Dit is een efficiënte manier om wat gewicht kwijt te raken, maar soms gaat het niet zo snel als je zou verwachten of willen. Vaak gaan mensen op zoek naar allerlei middelen om het proces te versnellen of te vergemakkelijken. Voorbeelden zijn bepaalde thee, supplementen of de recente trend van detox-kuren. Lees hier wat detoxen voor jou kan doen en of het echt zo goed werkt als men het voorstelt.

31-08-2018 | Sport en vitaliteit

Back to reality: vakantiekilo's

Geschreven door Jennifer detox detoxkuur afvallen vakantie

Pas terug van je vakantie en een paar kilo bijgekomen? We kennen het allemaal... Op vakantie heb je natuurlijk geen zin om de hele tijd op te letten met wat je eet. Bovendien ziet alles er zo anders en lekker uit waardoor je zoveel mogelijk verschillende gerechtjes wilt uitproberen. 

05-01-2018 | Algemeen welzijn

De Blue Monday dip? Ik laat het aan mij voorbijgaan!

Na Black Friday is er nu de Blue Monday! Niet bekend met dit fenomeen? Ja, verheug je dan al maar: het gaat hier over de meest deprimerende dag van het jaar... En ja, deze dag werd dus aangewezen als meest bevorderlijk voor een triest en depressief humeur. Geen paniek, dankzij onze tips kan je je dit jaar voorbereiden om aan de depressie van Blue Monday te ontsnappen!

05-12-2017 | Algemeen welzijn

Wees op je opperbest tijdens de eindejaarsfeesten!

Hoera, binnenkort komen de feestdagen er weer aan! Oh ooow, zie je er als Sneeuwwitje uit in je prachtige avondjurk? Je bent niet zeker of je je kleren nog wel dicht krijgt na al dat eten? Vrees je al voor de maagpijn die over het algemeen volgen op deze feestmarathon? Ontdek onze 4 helpende handjes voor geslaagde eindejaarsfeesten, zonder alle neveneffecten!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels