02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar
12-01-2022 | Algemeen welzijn

Hoe jezelf wapenen tegen een winterdip?

Geschreven door GJ winterkwalen energie verlies

Klachten zoals vermoeidheid, stress, somberheid, onrust en slaapmoeilijkheden vieren hoogtij. Deze winter staan we daarom voor een nooit geziene uitdaging.

15-03-2021 | Algemeen welzijn

Hoe verlies ik gewicht?

Geschreven door Anouk (apotheekassistente) gezond-afvallen

Ook al lijkt gewicht verliezen soms erg moeilijk, eigenlijk is het heel simpel. Je verliest gewicht door meer energie te verbruiken dan je opneemt. Dat wil zeggen dat je let op wat je eet en drinkt en dat je voldoende beweegt.

Het is ook belangrijk om regelmatig te eten: met minstens drie maaltijden per dag voorzie je je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen om optimaal te functioneren.

 

22-07-2020 | Sport en vitaliteit

Je batterijen snel opladen? Meer energie in 8 stappen

Geschreven door Niels energie verlies

Staat jouw energiepeil vaak op een laag pitje? Zijn jouw batterijen precies sneller leeg dan die van anderen? Of heb je juist het gevoel dat jouw batterijen nooit helemaal opgeladen geraken? Geen paniek! In deze blog leer je hoe je snel en effectief meer energie krijgt. Zeg maar snel vaarwel tegen dat vermoeide gevoel.

02-01-2020 | Algemeen welzijn

Winterdip

Geschreven door Lize energie verlies weerstand

Met de kortere dagen, hebben veel mensen last van een aanhoudende vermoeidheid, een constante nood aan slaap en een verminderde concentratie. Deze aandoening wordt ook wel eens een winterdip genoemd. 

12-10-2018 | Algemeen welzijn

Als je energie je in de steek laat

Geschreven door Dr Aelbrecht magnesium energie verlies Co-enzym Q10 chronisch moe

Iedereen heeft wel eens een dipje, maar steeds meer mensen kampen het laatste decennium met een chronisch energietekort wat hen het normaal functioneren belemmert. 2% van de Belgische bevolking is chronisch moe.

01-01-2012 | Algemeen welzijn

Verlies enkele kilootjes en behoud voortaan je streefgewicht.

Geschreven door Lore goede voornemens afvallen

Het is weer zo ver, je wil graag van die vevelende extra kilootjes af. Of, zelfs wat meer dan enkele kilootjes. Maar heb je geen idee hoe je hieraan moet beginnen?  Dan staat Viata uiteraard klaar met heel wat advies en tips, want geef toe, vermageren is niet eenvoudig. 

 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels