02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar
13-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Hoe kies je de beste foundation voor een oudere huid?

Geschreven door Niels oudere huid make-up foundation

We veranderen op veel vlakken naarmate we ouder worden. Ook onze huid gaat er anders uitzien, waardoor ons arsenaal aan huidproducten ook mee evolueert. Als je vaak make-up draagt, zal je merken dat de producten die je jarenlang hebt gebruikt misschien niet meer hetzelfde effect hebben. Daar hoort ook foundation bij. Met de tips in dit artikel vind je in een mum van tijd weer een product dat geschikt is voor een oudere huid en je weer doet stralen.

21-10-2019 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Verzorgingsproducten opruimen

Geschreven door Lize verzorging huidsverzorging make-up

Het lijkt misschien een onbenullig onderwerp, maar je verzorgingsproducten opruimen is belangrijker dan je denkt. Het bespaart je niet alleen tijd 's morgens, maar je voorkomt dat je vervallen en zelfs bedorven producten gebruikt.
 

31-01-2020 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Scoren bij Valentijn doe je zo

Hallo Valentijntjes, zijn jullie er klaar voor om je geliefde eens goed te verrassen op Valentijn? Zo niet, dan hebben wij nog enkele leuke specials in petto waarmee je echt scoort. En nu hoor ik je al denken, hoe kan een online apotheek mij helpen bij het verrassen van mijn vriend of vriendin? Het antwoord: verbazingwekkend goed!

31-01-2018 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Maquilleren van A tot Z met Cent Pur Cent

De perfecte make-up, hoe begin ik hier aan? Een vraag die vele vrouwen onder zich wel eens stellen. Want geef toe, het is toch echt niet gemakkelijk hé dames? 
En net daarom hebben wij onze workshop met Cent Pur Cent eventjes voor jullie uitgeschreven. In deze blog vind je dus absoluut alle tips & tricks om er stralend uit te zien op je avondje uit! Succes!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels