02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar
28-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Wat is minerale zonnebrand?

In de wereld van zonnebrandmiddelen worden een heleboel technische termen gebruikt, waaronder ook ‘minerale zonnebrand’. Dit is een type zonnefilter die bepaalde eigenschappen en ook voor- en nadelen heeft. Lees hier alles over minerale zonnebrand en waarom dit mogelijk de beste keuze voor jou is.

20-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Hoe vind je de minerale zonnebrand die het beste bij jou past?

Wanneer de zomer voor de deur staat, is het hoog tijd om je zonnebescherming aan te vullen. Hoewel je je altijd moet beschermen tegen de zon, zal je tijdens de hete dagen en verhoogde uv-straling frequenter moeten smeren dan wanneer je niet zweet en de zon achter de wolken verstopt is. Hoe ga je nu op zoek naar de beste zonnebrand? Lees hier waarom een minerale filter mogelijk geschikter is voor jouw huid dan een chemische en hoe je het beste product uitkiest.

22-01-2020 | Algemeen welzijn

Tournée Minérale

Je hebt zeker al wel horen praten over Tournée Minérale. Amateurs of hekelaars, ieder zijn mening, maar de positieve effecten op de gezondheid zijn wetenschappelijk bewezen.  Lees dus over de voordelen die er zijn als je minder of geen alcohol meer consumeert, zodat je weet wat je moet antwoorden op diegenen die kritiek hebben.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels