02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
16-03-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De beste zonnecrème voor op reis

Geschreven door Niels zonnecrème zonbescherming reizen

Zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van elke zomervakantie. Of je nu naar het strand gaat, een nieuwe stad verkent of op safari gaat, zonnebrandcrème moet bovenaan je lijstje staan. Maar met zoveel verschillende merken en soorten op de markt kan het moeilijk zijn om de juiste voor jouw huidtype te kiezen. In dit artikel leggen we je uit hoe je de beste zonnebrandcrème voor je reis kiest op basis van uw huidtype en geplande activiteiten.

17-06-2021 | Aandoeningen

Reisziekte: oorzaken, symptomen en behandeling

Geschreven door Niels reizen reisziekte

We gaan allemaal wel graag eens op reis. Even de batterijen terug opladen met een weekje zonnebaden of helemaal tot rust komen tijdens een citytrip. Een lange trip in de auto, bus of op een boot kan voor sommige mensen echter voor problemen zorgen. Reisziekte komt relatief vaak voor en kan je vakantieplannen snel verstoren. In dit artikel lees je meer over de symptomen en oorzaken van reisziekte en hoe je de ongemakken van reisziekte kunt voorkomen.  

01-01-2017 | Algemeen welzijn

Zó pak je voornemens aan, het voorbeeld van Priscilla

Één van de beste voornemens is altijd een nieuwe start, want een nieuw jaar betekent vaak ook een nieuwe start. In 2016 nam ik dat voor een keer eens heel serieus, en dan bedoel ik ook letterlijk ‘heel’ serieus. Ik nam namelijk de beslissing om samen met een vriendin voor een jaar naar Australië te gaan, hoe crazy is dat?

01-01-2017 | Algemeen welzijn

Met je baby op reis

De eerste keer op vakantie met je kleine uk? Een hele organisatie om alles mee te nemen en op tijd klaar te zijn. Ga dus georganiseerd te werk en zorg zo dat je stress vermijdt!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels