02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
16-03-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Zonnecrème voor op safari: de beste keuze

Geschreven door Niels zonnecrème safari vakantie

Zuid-Afrika staat bekend om haar prachtige zonnige weer, dat de ideale omgeving biedt om met je gezin van het buitenleven te genieten, of zelfs op safari te gaan! Maar de zon kan gevaarlijk zijn voor uw huid en uw gezondheid als u niet de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. Huidkanker treft jaarlijks duizenden mensen. Uitgebreide blootstelling aan de zon zonder de juiste bescherming kan ook leiden tot huidbeschadiging en huidveroudering. Lees hier hoe je je huid het beste beschermd en hoe je een geschikte zonnecrème uitkiest.

16-03-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De beste zonnecrème voor wintersport

Geschreven door Niels zonnecrème skiën vakantie

Tijdens de vakantie is het heerlijk om je van de witte bergen te laten glijden op een paar ski’s of een snowboard. Veel mensen vergeten echter dat ook hier de zon heel wat schade kan aanrichten op de huid. Kijk maar naar het aantal personen die hun skibril in hun gezicht hebben gebrand staan na de kerst- of paasvakanties. In dit artikel kom je te weten hoe je ook op koude vakantiebestemmingen je huid het beste beschermd en hoe je de beste zonnecrème kan uitkiezen.

29-06-2022 | Algemeen welzijn

Maag- en darmproblemen op vakantie

Geschreven door M. darmproblemen Darmen

De meeste mensen krijgen op vakantie darmproblemen, vooral als ze naar een tropische bestemming gaan. De oorzaak hiervan is dat ze besmet zijn door het water of door het eten. Een product dat zeker in je reisapotheek moet zitten is een product tegen darmproblemen.  
 

31-08-2018 | Sport en vitaliteit

Back to reality: vakantiekilo's

Geschreven door Jennifer detox detoxkuur afvallen vakantie

Pas terug van je vakantie en een paar kilo bijgekomen? We kennen het allemaal... Op vakantie heb je natuurlijk geen zin om de hele tijd op te letten met wat je eet. Bovendien ziet alles er zo anders en lekker uit waardoor je zoveel mogelijk verschillende gerechtjes wilt uitproberen. 

18-10-2018 | Algemeen welzijn

Wohoo, bijna op skivakantie! Maar wat met je reisapotheek?

Geschreven door Valerie skiën reisapotheek vakantie

Wohoo, eindelijk is het zover. Heb jij ook plannen om te vertrekken op skivakantie? Of heb jij een reis geboekt richting de zon? Maak dan zeker tijdig je reisapotheek klaar. Heb je geen idee wat je best kan meenemen in je reisapotheek voor je skivakantie? Bekijk dan zeker onze tips.

16-06-2014 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Zonneritueel: zonneverzorging voor je haar

Geschreven door Mariane zonnen haarverzorging vakantie

Het is zomer. De zon maakt je haar futloos, zeewater maakt het warrig en zwembadwater dehydrateert het. Al deze factoren maken je haar even kwetsbaar als je huid. En daarom is het belangrijk specifieke haarverzorging te gebruiken, zoals de René Furterer-producten die keratine bevatten, een essentieel bestanddeel van je haar.

03-05-2019 | Algemeen welzijn

Reisapotheek, welke medicatie neem je mee op vakantie?

Yes! Eindelijk op vakantie! Maar zit jij ook met je handen in je haren wanneer je denkt aan welke medicatie je moet meenemen op je vakantie? Want oohja, dit is echt een lastige vraag. Iets tegen de hoofdpijn, buikpijn, overgeven, diarree, misselijkheid, spierpijn, blauwplekken, schaafwonden, wespensteek, muggenbeet, en ooeeps, daar puilt mijn valies al uit.  

Maar, voor we vertrekken moeten we toch zeker goed controleren of we alles meehebben in onze reisapotheek.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels