02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
16-03-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De beste zonnecrème voor op reis

Geschreven door Niels zonnecrème zonbescherming reizen

Zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van elke zomervakantie. Of je nu naar het strand gaat, een nieuwe stad verkent of op safari gaat, zonnebrandcrème moet bovenaan je lijstje staan. Maar met zoveel verschillende merken en soorten op de markt kan het moeilijk zijn om de juiste voor jouw huidtype te kiezen. In dit artikel leggen we je uit hoe je de beste zonnebrandcrème voor je reis kiest op basis van uw huidtype en geplande activiteiten.

02-03-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Bescherm je tatoeages tegen de zon

Geschreven door Niels tattoo huidverzorging zonbescherming

Als je regelmatig in de zon komt, weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om jezelf tegen de uv-stralen te beschermen. Te weinig of geen zonbescherming kan leiden tot verbranden, schade aan de huid en huidkanker. Zonder de geschikte producten kunnen ook je tatoeages beschadigd raken. Lees hier waarom zonnecrème belangrijk is voor je tattoos in goede conditie te houden en welke zonnecrème hier het beste voor is.

02-03-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Waarom je lippen ook zonbescherming nodig hebben

Geschreven door Niels lippen lipverzorging zonnebescherming

Je zal online talloze artikels en bronnen vinden over zonnecrème voor de huid en zelfs ook voor de haren. Een vaak vergeten deel dat ook beschermd moet worden, zijn je lippen. Ook deze zijn onderdeel van je huid en kunnen verbranden bij blootstelling aan uv-stralen. Gelukkig bestaan er producten die je lippen optimaal kunnen weren tegen de zon. Lees hier waarom je lippen zonbescherming nodig hebben en welke producten het beste zijn.

23-02-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Zonnecrème voor sporters: waarom het anders is en hoe je het kiest

Geschreven door Niels zonbescherming huidverzorging sporten

Je bent misschien al wel eens verbrand tijdens het sporten. Op dat moment bent je immers bezig met andere dingen en heb je misschien niet meteen in de gaten in welke mate je huid wordt blootgesteld aan de zon. Toch gelden dezelfde wetten voor uv-stralen of je nu in beweging bent of niet. Lees hier alles over waarom zonnecrème tijdens het sporten belangrijk is en hoe je het beste product voor jouw levensstijl kiest.

23-02-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De beste zonnecrème voor kinderen: waar je op moet letten

Geschreven door Niels zonbescherming kinderen gevoelige huid

De zon kan erg schadelijk zijn voor je huid als je je niet goed beschermd met de juiste zonnecrème. Vooral kinderen zijn erg gevoelig voor uv-straling, aangezien ze een brozere huid hebben. Wil je graag meer weten over de redenen waarom kinderen beschermd moeten worden tegen de zon en hoe je dat het beste doet? Lees dan verder en leer hoe je de perfecte zonnecrème uitkiest voor jouw kind.

16-02-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Gezichtszonnecrème: waarom je het nodig hebt en hoe je het kiest

Geschreven door Niels gelaatsverzorging zonbescherming

Je gezicht is het deel van je lichaam dat het meest in contact komt met de zon. Het is dus heel belangrijk dat je je gelaat, oren en nek dagelijks beschermt tegen uv-stralen, ook al ga je niet veel naar buiten. Een product dat je dagelijks gebruikt moet van goede kwaliteit zijn. Lees hier alles over zonnecrème voor het gezicht en hoe je het beste product vindt voor jouw huid.

16-02-2023 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Alles wat je moet weten over minerale zonnecrème

Door het uitgebreide aanbod van producten vandaag de dag, kan het soms moeilijk zijn om de beste zonnecrème uit te kiezen. Een goed begin om te beslissen is het type zonnecrème: wil je een minerale zonnecrème of een chemische zonnecrème? In dit artikel bespreken we wat een minerale zonnecrème juist is en wat het voor jouw huid kan doen.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels