02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

04-07-2017 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Prachtige blonde beach-waves zonder naar de kapper te gaan? Het kan!

Heb je altijd al gedroomd van blonde zomerlokken, maar bekruipt de goesting je om naar de kapper te gaan? Geen nood, want met de Blonde Highlights Spray van Klorane krijg je in no-time die stralende blonde beach-look! Met onderstaande tips kan je op maar liefst drie manieren zonnige, blonde highlights creëren.

1. Blaas je blond haar nieuw leven in

Heb je reeds blond haar maar wil je dat het er nog helderder gaat uitzien? Dan kan deze spray je perfect helpen door hem regelmatig aan te brengen op je lokken. Door per lok op droog haar te sprayen van je haarwortel tot je haarpuntjes kan je gemakkelijk prachtige blonde nuances creëren waar elke vrouw (en man) van droomt.

2. Creëer de perfect blonde highlights

Ook voor wie donkerder haar heeft en dit graag wat lichter wilt maken met stralende blonde highlights, is deze spray perfect! Breng hem op droog haar aan vanaf je haarwortel tot het puntje van de lokken die het dichtst bij je gezicht hangen. Op die manier krijg je doorheen je bruine haar hier en daar een aantal heldere blonde lokken. Na drie weken zal je haar er op een natuurlijke wijze lichter én geweldig uitzien zodat je in de zomer een echt wauw-effect creëert als je over het strand paradeert.

3. Laat je haar stralen met een oogverblindend tie-dye effect

Ten slotte is deze Klorane spray ook geschikt voor wie droomt van prachtig, levendig ombre-haar, waarbij het bovenste gedeelte van je haar donkerder is en dan op een natuurlijke manier overvloeit in lichtere, blonde punten. Dit effect kan je moeiteloos bekomen door je droog haar in twee secties te verdelen, en de spray vervolgens aan te brengen op het onderste gedeelte van je haar. Lekker handig, aangezien je hierdoor niet meer naar de kapper moet én geen last hebt van die oh zo vervelende uitgroei.

De Klorane Blonde Highlights spray is dus perfect om stralende blonde lokken te krijgen zonder een bezoekje aan de kapper te brengen. Het ophelderend effect van deze spray wordt geleidelijk aan sterker wanneer je hem regelmatig gebruikt. Daarnaast kan het effect ook nog intenser worden wanneer je de spray samen gebruikt met andere producten uit het Klorane kamillegamma, zoals de shampoo en conditioner met kamille. Al deze producten, net zoals de spray, bevatten kamille-extracten die dat prachtige blonde effect versterken.

Waar wacht je nog op? Schaf snel deze gebruiksvriendelijke spray aan zodat alle gezichten zich voor je omdraaien deze zomer!

 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels